Vilka är för- och nackdelar med Tillåta bloggkommentarer?

May 2

Vissa proffs eller fördelar tillåter bloggkommentarer är att kunna ha synpunkter på de bokförda artiklar och veta att folk faktiskt läser materialet. Nackdelar eller nackdelar med kommentar aktiverade bloggar bland annat att ha att göra med spam inlägg. Också, för att övervaka bloggkommentarer effektivt, en avsevärd tid kan krävas.

Svara på de som kommenterar på en blogg kan vara fördelaktigt på flera sätt. Först låter det läsare vet att det finns en levande person bakom bloggen och att han eller hon är intresserad av kommentarerna. För det andra, när det finns flera bloggkommentarer, detta uppmuntrar ofta ännu fler besökare för att posta. Denna typ av fortsatt tillväxt kan leda till nya abonnenter, vilket kommer att öka framgången för bloggen. En nackdel med att låta kommentarer på en blogg är risken att ingen kommer att hamna kommentera eller så kan det bara finnas en commenter.

En blogg utan kommentarer eller med endast den udda kan tyckas vara irrelevanta eller dåligt skriven även om detta inte är fallet. Många gånger, läsare att hitta bloggar slumpvis under ett allmänt ämne ökning och kan spendera bara sekunder skanna ett bloggens innehåll. Om de hittar en intressant konversation som inträffar i avsnittet blogg kommentarer, kan besökare på webbplatsen bli mer delaktiga med innehållet och kan även bokmärke sidan för att planerar att återvända.

Använda bloggens adress i slutet av tjänster i artikel kataloger som är i ett liknande ärende kan länka besökare till webbplatsen. Om bloggen ägaren innehåller adressen på webbplatser med liknande ämnen, sådana intresserade besökare är mer benägna än människor inte passionerade om ämnet för att läsa och lämna kommentarer. Ändå är de fler platser platsens adress visas på Internet, desto större chans för spam bloggkommentarer.

En pro använda kommentar-aktiverade bloggar trots risken för kommentaren spam är att många besökare kommer bara ignorera spam, såsom typ främjar en annan webbplats. Det finns också kommentar system som finns där kommentarer inte bokförs tills ägaren godkänner varje inlägg. På detta sätt gör bloggen ägaren inte ha några spam kommentarer på hans eller hennes webbplats och behöver inte övervaka det dygnet runt. Behöva handskas med negativa, sårande kommentarer är en con. Det är inte alltid lätt för blogg ägare eller författare att svara artigt och professionellt till människor som gör rude kommentarer.

  • Uppmuntra besökare att lägga på en blogg kan leda till nya abonnenter och en fortsatt tillväxt av besökare på en sida.
  • Nackdelar med kommentar aktiverade bloggar kan inkludera spam inlägg.
  • En blogg utan kommentarer eller med endast den udda kan tyckas vara irrelevanta eller dåligt skriven även om detta inte är fallet.
  • Blogg kommentarer kan ge värdefull feedback om vilka abonnenter är intresserade av läsning.