Vad är bordslöpare?

October 16

Löpare är ett fantastiskt sätt att "klä upp" ett kök eller matsal bord. I stället för att täcka hela tabellen, en löpare omfattar endast den mellersta delen av tabellen, "kör" längden på tabellen. De finns i olika storlekar avsedda för olika längdtabeller, och har också många mönster att välja mellan.

Vissa människor använder bordslöpare på obelastat bord, bara för att ge lite extra färg i mitten av deras bord. De kanske köper samordnande plats mats som kan skapa skydd av bordet vid varje kuvert. Alternativt kan mindre löpare göra den perfekta duken för soffbord av en viss längd.

Det andra sättet bordslöpare kan användas är genom att placera dem över en samordnande bordsduk. Detta kan lägga ett extra lager och det kan vara ett fantastiskt val när en person vill lägga tema till en dekorerad bord. Till exempel kan människor ha enfärgade dukar för användning året runt, och sedan köpa löpare som har semester eller semester färgteman. Bröllop mottagning linne kan funktionen löpare över dukar att spegla brudens färgschema och färgval.

Löpare kan vara att föredra för att omsorgsfullt mönstrade dukar eftersom de lägger extra design men är inte överväldigande. När presentationen eller bordsdekoration är viktigt, kan tryckta dukar konflikt med mat eller helt enkelt vara för upptagen när de kombineras med porslinsmönster, bestick, serverar tallrikar och liknande. En löpare kan lägga bara en touch av mönster eller design som istället accenter tar över designschema i tabellen.

Köpare kan köpa bordslöpare i många färger, mönster och tyg val på linne butiker och många varuhus. Som nämnts, en del har semester teman, medan andra kan vara anpassad till varje säsong. Människor behöver kolla önskad längd löparen jämfört med längd tabeller som de planerar att använda dem. Ibland konstigt stora tabeller kan innebära en utmaning när du handlar för kommersiellt tillverkade löpare.

Ett alternativ som många väljer att göra bordslöpare hemma. De verkligen inte kräver betydande sömnad talang. Människor kan bara behöva placera en snabb söm runt löparen att avsluta tygkanterna. Mycket smal tyg kanske inte ens behöver efterbehandling på sidorna och kan endast kräva fålla på toppen och botten av löparen.

En fördel med att skapa en löpare för hand är det stora valet av tyger, mönster och notis. Människor som vill göra lyxiga löpare kan även välja tyg från design och / eller stoppning butiker som är tyngre vikt. Ett annat plus för synålar bordslöpare är att de alltid kan perfekt storlek för tabellerna som de kommer att användas.

  • Vissa människor använder löpare på en bar bord för att ge lite extra färg.