Hur jag bygga Garden Brick Walls?

February 10

Bygga trädgårdstegelväggar är i allmänhet inte ett komplicerat förfarande med murbruk och tegel de viktigaste kraven. Se till att murbruket blandas ordentligt och inte gå för hårt. Det kommer troligen att vara nödvändigt att använda två lager av tegel, eftersom ett enda skikt är för svag för att ta itu med dåligt väder. Skapa en jämn foundation genom att gräva ett dike på minst 1 fot (30 cm) innan du lägger tegelstenarna med sin indrag uppåt. Börja alltid processen i hörnet innan du fyller i blocken i mitten.

De viktigaste ingredienserna när byggträdgårdstegelväggar är morteln och blocken. Vid blandning av murbruk, aldrig låta det bli svårt när det härdar. Blanda fem delar ren sand för varje del av betong och lägga till några mjukgörare som förbättrar texturen av blandningen. Sloppy murbruk är svår att hantera och kommer att slösas bort eftersom vikten hos blocken kommer att pressa murbruket ut.

Bygga trädgårdstegelväggar är inte ett jobb som kan utföras långsamt. Murbruk allmänhet inte varar mer än två timmar när det har ställts in. Efter denna tid, blir det för svårt att använda och bör inte mjukas upp med vatten. Det finns massor av tegel typer, men de med medelhög densitet är nummer ett val för trädgårdstegelväggar. Bricks som är för mjuk kommer snabbt att försvagas av vind och regn.

Om regelbundna tegel används, kommer vägg vara ungefär 4,5 inches (11,25 cm) tjock, även om detta innefattar en halv tum (1 cm) av murbruk. Väggar mer än 16 inches (40 cm) hög behov ytterligare tjocklek eftersom standardstorlek tegel är inte tjock nog för höga murar. Lägg pelare på väggen för att öka stödet. Ett annat alternativ är att använda två skikt av tegel för en 9 tum (22,5 cm) tjock vägg, som är tillräckligt för att tåla väder och vind.

Trädgårdstegelväggar utan en solid grund kommer inte stå sig genom tiderna och kommer att vara svårt att bygga i första hand. Grunden av väggen måste alltid vara horisontell. Om marken där väggen byggs på är sluttande, skär grundstenen till samma vinkel.

Storleken av väggen beror på hur mycket av ett fundament bör grävas. Ljus trädgård tegelväggar behöver en 1 fot (30 cm) dike grävt för att stödja dem. Lägg 6 inches (15 cm) till detta djup om väggen byggs på ostadig eller mjukt underlag. Hålet ska också vara den dubbla bredden på murverket.

Lägg blocken med indraget uppåt. Därigenom säkerställs att murbruk fyller fördjupning utan luckor i väggen. När grunden är lagd, blanda tillräckligt murbruk att pågå en timme och placera tegelstenar bredvid väggen. Det kan vara en bra idé att lägga en torr linje av tegel första att se till att de passar riktigt.

Fortsätta arbetet med att lägga en tegelsten i hörnet av väggen och placera en annan i mitten. Kolla in det med ett vattenpass för att kontrollera att den är nivån. Arbeta från vänster till höger, medan alltid hålla väggen rakt. Efter några rader lagts, gå tillbaka till hörnen och bygga dem till toppen. När det har kommit fram till att de är raka, fyll i resten av tegel och slutföra väggen.

  • Bricks måste avlivas snabbt eftersom murbruk sätter vanligtvis inom två timmar.
  • En tegelsten murslev och tegel.
  • När du skapar en stiftelse, alltid lägger tegelstenar med deras indrag uppåt.