Hur väljer jag det bästa maräng Pulver?

September 30

Välja den bästa maräng pulver beror på hur den ska användas och personlig smak. Fast det är ofta förvirrad som en ingrediens som behövs för maräng pajer är maräng pulver en äggvita substitut. Det är viktigt när man väljer en maräng pulver för att överväga om alla som kommer att äta rätter med pulvret har ett ägg allergi eller glutenkänslighet eftersom maräng pulver kan utlösa dessa. Det är också viktigt att välja ett pulver som har arom du vill ha för ditt recept.

Ibland innehåller maräng pulver tillsatta smakämnen eller extrakt, som inte får önskas av vissa personer eller ville i vissa rätter. Maräng pulver är en kommersiell produkt som används vid bakning som ett substitut för äggvita. Det är ofta förpackade i en aluminiumburk.

Maräng pulver innehåller torkad äggvita som har kombinerats med majsstärkelse, arabiskt gummi, och andra ingredienser för att producera ett pulver. Som en glutenfri produkt det är också säkert för personer med allergier mot gluten. Dessutom är produkten pastöriseras så att den inte kommer att placera människor i riskzonen för salmonella, en bakteriell sjukdom som kan ge svår diarré, kräkningar, magkramper, och uttorkning.

Normalt är maräng pulver finns på bakning specialbutiker, även om vissa större livsmedelsbutiker kan erbjuda det också. Eftersom denna produkt är torr, måste vatten tillsättas för att ge det en liknande konsistens till äggvita, så att den kan användas som en glasyr som kallas Royal is vanligen används på kakor. Dessutom kan maräng pulver också användas i drycker och andra bakade varor.

En vanlig missuppfattning om maräng pulver är att det används för att göra maräng, som är den toppning som används på citron maräng pajer. Även om det kan användas vid beredning paj maräng, resultaten är typiskt inte optimal. Det är viktigt att notera, att eftersom denna produkt innehåller torkad äggvita, kan det påverka de med ägg allergier eller känslig. Också, även om produktlistor grädde av vinsten som en av ingredienserna, det rekommenderas inte ett substitut för grädde av vinsten.

Vid förvaring enligt förpackningsanvisningar, kommer denna produkt att hålla relativt bra, och behöver inte förvaras i kylskåp. Den bör dock inte lagras i varma, fuktiga miljöer. Människor som inte bryr sig om smaken av maräng pulver kan blanda det med andra smakförstärkare. Extrakt, såsom citron eller vanilj, kan läggas till för en unik twist på smak.

Arbeta med pulver glasyr eller kristyr kan vara en utmaning, och ibland tar det lite experimenterande innan konsistensen ser ut och känns rätt. Vissa bagare föredrar en tunn glasyr, där andra kanske föredrar deras isbildning att vara täta. Dessutom bör enskilda vara medveten om att den här produkten är inte en ersättning för hela ägg, inklusive äggulor, men bara äggvitor.

  • Gummi arabicum pulver, som ofta ingår i maräng pulver.