Hur väljer jag det bästa Bänkskiva Handdukshållare?

October 6

En bänkhanddukshållare kan utformas för köket eller badrummet. För att säkra dina kökspappershanddukar, välj en hållare med variabel spänningskontroll. Denna typ av hållare kan du enkelt riva av ett ark åt gången. Vissa kökshandduk innehavare är utformade för att hålla en dishtowel och tvål pad eller risiga. Du kan välja ett badrum bänkskiva handdukshållare med mässing, krom eller rostfritt stål yta för att matcha alla badrum inredning.

Beroende på hur mycket disk utrymme du har, kan du välja en bänkskiva handdukshållare som håller en eller flera handdukar. Vissa handdukshållare är dubbelsidiga, så att du kan hänga en handduk på vardera sidan. En bänkskiva handdukshållare med inbyggd tvålkopp är praktiskt om du har tillräckligt med disk utrymme. Tänk, kan en handdukshållare vara attraktiv och funktionell.

Vid visning gästhanddukar, bör din handduk monter komplettera dem på ett diskret sätt. Hellre än dra uppmärksamheten från dina handdukar, bör en bänkskiva handdukshängare vara en förbättring. För badrum och rum pulver, välja något med en enkel att rengöra metall.

För att hålla flera handdukar på ett snyggt och organiserat stack, välj en plan hållare med en ledad topp. En ledad designen kommer att gästerna kan ta bort en handduk i taget, vilket gör de andra att hålla staplade. Du kanske vill reservera denna typ av handdukshållare för stora sammankomster, och välja något mer grundläggande för dagligt bruk.

Om du inte har något emot en torndesign, välj en differentierad bänkskiva handdukshållare med hyllor. En hylla kan utses för handdukar, medan en annan kan användas för att lagra förnödenheter såsom schampo, flytande tvål, eller ansiktsservetter. Dessa handdukshållare är vanligtvis smal och lång, så att de inte kommer att ta upp en hel del mot rymden.

För köket, välj en bordsskiva handdukshållare för bostäder hushållspapper eller handdukar maträtt. Även trä mönster är attraktiva, är metall mer praktisk, eftersom det är lättare att hålla ren. Vissa pappershanddukshållare har en praktisk snabbväxlingsknappen release. Basen i bänkhanddukshållare bör viktas, så det är inte lätt att tippa bollen när den används.

Oavsett om du väljer en kökshanddukshållare eller badrum handdukshållare, är det viktigt att välja något som inte kommer att glida runt på din disk. Den nedre delen av stativet bör ha en halkfri gummerad beläggning. Oavsett om du väljer en vertikal eller horisontell konstruktion, leta efter något robust.

  • En bänkskiva handduk håll kan hålla en vägtull på hushållspapper.
  • Bänkskiva handdukshållare kan ha en eller flera handdukar.
  • En bänkskiva handdukshållare kan användas för att hålla skålen handdukar.