Vad är en Sand Skyffel?

August 19

En sand spade är ett enkelt verktyg som använder hävstång för att hjälpa en person att flytta sand från en plats till en annan. Den har typiskt ett handtag och en skopa som liknar den i en sked. Denna scoop kan vara rund eller fyrkantig. Sand är vanligtvis flyttas när någon pressar skopan till sand och anbringar kraft på handtaget, denna nedåtriktade rörelse kombineras med tyngdkraften, vilket orsakar att sanden att trycka tillbaka med lika stor kraft och stiga upp på skopan.

En vanlig typ av sand spade är barnens spade. Barn sand spadar finns i många former, storlekar och färger. Många spadar som denna är gjorda av färgglada plast, och kan komma med en hink. Dessa verktyg kan ha ett scoop som är platt, rundad eller pekade i mitten som en spade. Barn skyfflar har ofta kvadrat handtag så att mycket små barn kan använda dem utan svårighet.

Barnen använder dessa spadar att gräva för skojs skull eller för att sätta sanden i formar, som kan komma i många former, såsom slottstorn. Vissa barn använder även en sand spade för att plocka saker ur sanden, såsom snäckskal, i stället för att ösa upp sanden själv. Använda verktyg som detta kan vara ett bra sätt för barn att utveckla sin hand-öga-koordination.

Under tidigare år har ett childâ € s sand spade ofta gjorda av metall. Moderna plast skyfflar anses av många att vara säkrare, eftersom risken för skador, såsom nedskärningar, är lägre. Människor som söker gamla, kan metall barns skyfflar hittar dem på begagnade eller vintage leksaksaffärer. Det finns några leksaksföretag som fortfarande gör metall barnens sand spadar.

Det finns också stora plast childrenâ € s sand spadar. Dessa är ofta om storleken på den genomsnittliga vuxna arbets spade, och stylade som den typen som används för tunga gräva. Många barn tycker om att använda dessa verktyg för att spela på en större skala, till exempel gräva ett stort hål eller begrava någon i sanden.

Det finns också sand spadar gjorda för vuxna. Denna typ av verktyg är ofta kraftig, att lyfta tunga skovlar av sand, och är liknande i utseende en snöskyffel. Istället för att använda dem på skoj och lek, vuxna vanligtvis använda dem för byggrelaterade arbeten, eftersom sanden används ofta i byggprojekt. Ett sand spade används också för transport av sand till en önskad plats, såsom i sandsäckar eller skottkärror.

  • Sand skyfflar kan användas för att plocka upp snäckskal.
  • Sand skyfflar kan användas för att fylla sandsäckar.