Hur väljer jag det bästa Brown Sugar Ersättare?

July 11

Med alla alternativ för bruna sockerersättningsmedel, blir det svårt att veta vilken ersättare är bäst. Det handlar om vilka ingredienser du har tillgängliga för substitution. De vanligaste alternativen är florsocker, en blandning av vitt socker och melass, och en blandning av artificiellt sötningsmedel och lönnsirap.

Brunt socker kallas i många tårta och kakrecept. Store-köpt farinsocker görs med melass och vitt socker. Ljusbrun socker innehåller cirka 3,5 procent melass, medan mörkbrun socker har uppemot 6,5 procent. Förutom granulerat brunt socker, kan vissa butiker erbjuder flytande farinsocker. Den specifika typ du behöver bör namnges i receptet.

Om du bakar med socker och receptet kräver ljusbrun socker men allt du har är mörkbrun, det finns en snabb lösning om du har vitt socker till hands. Lägg bara till vitt socker till den mörka socker och blanda. En ett-till-ett-förhållande av mörkbrun till vitt socker är allt du behöver.

Det kan finnas tillfällen när du bestämmer dig för att baka något i sista minuten och receptet kräver farinsocker, som du inte lätt har till hands. Om du har florsocker tillgängliga, kan du göra en ingrediens substitution. Förhållandet för denna substitution är två-till-one - två portioner strösocker lika en del av brunt socker.

Matlagning med brunt socker kan vara svårt om du inte har tillräckligt med farinsocker. I denna situation, de bästa bruna sockerersättningsmedel är vitt socker och melass. När allt, det är hur farinsocker tillverkas för färdigköpta sorter. Hemlagad bruna sockerersättningsmedel är lätt att hitta på matlagnings webbplatser där recepten är många. Du kommer att behöva cirka 2 matskedar (30 ml) av melass för varje 1 kopp (201 gram) av vitt socker för att göra en jämn byta.

Hittills har de bästa substitut farinsocker nämnts varit för tillfällen då du inte har rätt typ av brunt socker eller du är helt ur farinsocker. Det finns ytterligare ett alternativ för bruna sockerersättningsmedel som inte använder melass och är relativt låg i kalorier. Detta alternativ är troligen det bästa valet för friska sinnade kockar.

Den bästa farinsocker substitut för s hälsosam livsstil inte använder brunt socker alls. Tricket är att använda konstgjorda sötningsmedel och sockerfri lönnsirap. Blanda de två beståndsdelarna med en gaffel på en fyra-till-ett-förhållande. Med andra ord, använd 0,25 kopp (85 gram) av lönnsirap för varje 1 kopp (201 gram) av konstgjort sötningsmedel. En kopp denna kalorifattig farinsocker substitut är ekvivalent med en kopp (201 gram) av regelbundna farinsocker.

  • Brunt socker.
  • Lönnsirap kan vara ett bra substitut för farinsocker.