Vad är en bostadsmarknaden Study?

July 12

En studie bostadsmarknaden är en analys av bostadsdata som kan vara bred eller ganska specifikt. Denna typ av studie kan göras för att samla in uppgifter om att köpa och sälja trender, behovet av nya bostäder byggande eller renovering, demografi husägare och hyresgäster, eller att mäta konsumenternas förtroende för bostadsmarknaden. Många olika typer av organisationer kan genomföra en studie bostadsmarknaden, från universitet försöker hitta nya studentbostadsalternativ, till städer som kanske vill öppna ny mark till bostäder utveckling.

Det finns vanligtvis två huvudsakliga typer av bostäder studier, område och specifik. Studier området omfattande kan generera en enorm mängd data om marknaden inom ett visst geografiskt område. Dessa studier är ofta mest användbara för lokala, regionala och nationella regeringar, som kan behöva uppgifter om bostäder för att avgöra frågor som räntor. Area studier kan också vara till hjälp för marknadsanalytiker och organisationer som fastighets kooperativ.

Specifika studier är oftast projektbaserade, och är ofta görs för att testa marknaden för eventuella ändringar. Ett företag som vill köpa ett skifte för en stor hyreshus, till exempel, kanske behöver veta demografin i grannskapet, bostads makeup av omgivande gator, utbudet av hyra eller boendekostnader, och vilken typ av lägenheter för närvarande i efterfrågan. En skola som vill förstå varför sovsalar tömmer förmån för off-campus boende kan göra en studie bostadsmarknaden att ta reda på vilka faktorer som påverkar beslut om campus kontra utanför campus bostäder.

För att vara användbar måste en studie bostadsmarknaden att ha specifika mål, använda effektiva och tillförlitliga datainsamlingstekniker, och genomgår en noggrann analys för att hjälpa till att tolka fynd. Identifiera syftet med studien kommer att avgöra vilka frågor som måste ställas och vilka data som behöver samlas; i en studie campus bostadsmarknaden, till exempel, om syftet är att ta reda på varför eleverna flyttar utanför campus, kommer studien att behöva ta reda på om frågor som pris, tillgänglighet av alternativ, eller behov av renoveringar kan ligga bakom trenden . Goda data samla tekniker bidra till att minska felmarginalen i resultat, vilket kan bidra till att lösningar som härrör från studieresultat är noggrann och effektiv. Slutligen personal med erfarenhet av marknadsanalys och prognoser måste undersöka rådata till hantverks lösningar och ge rekommendationer.

En studie bostadsmarknaden kan ha en djupgående inverkan på fastighetsinvesteringar marknaden. Nationella och lokala studier kan hjälpa ange för investerare där tillväxten på bostadsmarknaden sker, eller där försäljningen nedtrappning av dosen. Olika investerare kan använda denna information på olika sätt; man kan passa på att köpa billig egendom i en deprimerad område i hopp om att det kommer att vända, medan en annan kan börja investera i områden där tillväxten förutses. Vissa investeringsanalysgrupper kan frigöra bostäder marknadsdata på månadsbasis för att hjälpa investerare hålla dig ajour med skiftande trender.

  • Hem köpa och sälja trender kan vara en del av en studie bostadsmarknaden.
  • Area bred bostadsstudier kan generera en hel del information om marknaden i ett visst område.