Vilka är de bästa tipsen för Hot Tub Installation?

August 6

Hot installation tub kan vara en utmanande process, så det är bäst att vara förberedd på de utmaningar förväg. Det bästa tips för hot installation tub är att forska grundkrav samt de elektriska krav innan du påbörjar installationen, och se till att badkaret kommer att passa i det valda utrymmet. Badtunnor är extremt tunga och otympliga, så innan installationen badtunna, bör man vara säker på att han eller hon kan flytta badkaret på plats; om hjälp behövs, kan badkaret vara professionellt levereras och / eller installerat, eller att ha tillräckligt många människor runt för att hjälpa till.

Man bör vara säker på att hans eller hennes hus är kopplat för badtunnan innan hot installation tub inträffar. De flesta fullstora badkar är 240 voltsmodeller, och en del äldre hus kan behöva särskild ledningar göras för att uppfylla kraven. Ledningar bör göras av en utbildad professionell; detta steg är kanske en av de enda steg i installationen som en typisk husägare inte kan göra på sitt eget. När den rätta kablarna är på plats, måste basen vara konstruerad för badkar.

Hot installation tub måste ske på en solid bas. De vanligaste baserna är betongplattor, trädäck eller spa dynor. En betongplatta kommer att ta avsevärd tid och förberedelser för att installera, så man bör vara noga med att redogöra för detta innan du installerar badkaret. Plattan måste härda helt innan vikten av badkaret placeras på det; Om hällde rätt sätt, är betongplattan i särklass mest hållbara basen. En trädäck måste ha lämpliga stöd nedanför det innan hot installation tub. Inlägg säkrade i betongfundament måste finnas under placeringen av badtunnan. Spa dynor är avtagbara, modulära dynor tillverkade av kompositmaterial som är lätta att installera. De kan också bidra till att förhindra värmeförlust under badkaret, men de är inte en permanent struktur som en betongplatta.

Om hot installation tub sker inomhus, kommer ventilationen bli ett problem. Man bör vara noga med att inkludera ett ventilationssystem i anläggningen planerar att förhindra mögel och ånga uppbyggnad. Materialen som omger badkaret bör vara resistent mot mögel och mjöldagg, och om trä används, bör den behandlas för att motstå röta och knäck. Man bör också se till att notera vad som finns på golvet nedanför badtunnan bör en läcka i badkaret uppstå.

  • En badtunna.
  • Elektriska krav är viktigt att forskning innan du installerar en badtunna.