Hur väljer jag det bästa Running hörlurar?

November 16

Det finns ett antal viktiga faktorer att tänka på när man väljer de bästa kör hörlurarna. Stilen i hörlurar påverkar hur bekvämt det passar i örat medan du kör, så detta är en av de primära överväganden. Andra faktorer inkluderar hållbarhet, sladdlängd, fuktbeständighet och ljudkvalitet.

Det första steget till att välja de bästa kör hörlurarna är att besluta vilken stil att köpa. Det finns ett antal olika typer av hörlurar, inklusive hörlurar, halslinningar, sport krokar och "på örat" sorterna. Alla har sina egna positiva och negativa. Bortsett från den typ av hörlurar, är det också viktigt att bedöma hur lång sladd krävs. Den högre du är, desto längre sladden du behöver, särskilt om du planerar att hålla musikspelaren i fickan medan du kör.

Earbuds är förmodligen den vanligaste typen av hörlurar i början av 21-talet, men de är i allmänhet inte rekommenderas för att köra. Detta beror på att de lätt kan rubbas av de ständiga vibrationer. Halslinningar liknar hörlurarna men kommer med en rem runt baksidan av halsen. Detta är utformat för att stoppa hörlurarna från att komma ut när du kör, vilket gör dem populära bland löpare, men bandet kan gnugga på halsen.

En av de bästa typerna av kör hörlurar är sport krokar. Dessa har också en hörlur design, men med en krok fäst vid varje hörlur. Kroken loopar över örat och stoppar hörlurarna lossnar under körning. Det kan vara svårt att justera kroken men, när den är monterad på rätt sätt, dessa är förmodligen den säkraste.

Det finns ett antal andra överväganden när man väljer de bästa kör hörlurarna. Till skillnad från vanliga hörlurar, kör hörlurar måste kunna stå upp mot de ständiga vibrationer jogging. Av denna anledning är det viktigt att välja ett hållbart par. Löpare ibland finner sig springa i regnet, och hörlurarna kommer naturligtvis bli svettig, så vattentäta hörlurar är också viktiga.

Något som ofta förbises när man väljer kör hörlurar är ljudkvaliteten. Hållbarhet och komfort är viktigt, men om hörlurarna är för tyst eller producerar dålig ljudkvalitet, sedan lyssna på musik blir betydligt mindre roligt. Du bör försöka att leta efter hörlurar som har en bra basljud, eftersom detta ofta är en indikator på kvalitet. Om du kör bredvid högljudda vägar, sedan försöka välja att köra hörlurar som har en hög maximal volym utan märkbar förlust av kvalitet.

  • Hörlurar.
  • Hand MP3-spelare med hörlurarna.
  • Många människor gillar att använda MP3-spelare för att lyssna på musik medan du kör.
  • Individer vars övningar kräver betydande rörelse bör investera i ett par hörlurar som kan klippas på plats.
  • Köra hörlurar måste kunna stå upp mot de ständiga vibrationer jogging.