Vad är artikel Marketing?

November 9

Artikel marknadsföring är användningen av informativt skriven text avsedd att fånga intresse målgrupp. En målgrupp är den typ av kunder som forskat och identifierade sig vara den mest sannolika att ha eller behöver en viss produkt eller tjänst. Används främst i Internetannonsering, är artikeln marknadsföring en populär metod för att driva kvalificerad trafik till en webbplats eller blogg.

Kvalificerad trafik är i princip samma sak som den identifierade målgruppen. Snarare än att bara händer på ett företags webbplats med ren slump, konsumenter är intresserade av vissa produkter eller ämnen läser informativa artiklar om dem. Inom eller i slutet av dessa skriftliga bitar är länkar till en webbsida eller blogg. En blogg, eller personliga webblogg, kan vara oberoende av en webbplats eller en del av den.

Människor som följer en länk från varorna till webbplats eller blogg gör det för att de var förbryllad informationen och letar efter mer. På detta sätt, de är riktade eller kvalificerad publik som artikeln marknadsförare vill köra till hans eller hennes blogg eller hemsida. Kvalificerade publik är mer benägna att klicka på webbannonser eller beställa varor än slumpmässig webb sida besökare.

Den webbplats eller blogg att artikeln marknadsförare nder kvalificerad publik kan vara en av tre typer. Det kan vara en e-handelsplats som säljer en produkt som relaterar till informationen i artikeln marknadsföring bitar. Eller kan det vara en blogg som innehåller mer av samma typ av information som tilltalar målgruppen, visas bara den här gången reklam där artikeln marknadsförare tjänar vinst, till exempel med betala per klick (PPC) modell. I en PPC affärsmodell, få annonsörer betalas endast när en besökare klickar på en av de annonser som visas på webbsidan. Den tredje typen av verksamhet reklam modell som Internet artiklar kan länka till är ett företag webbplats; dessa har inga annonser, men anslut målgrupp med hemsidan, vilket införa kvalificerade potentiella kunder till företagets produkter, tjänster, bakgrund och kontaktinformation.

Artikel marknadsföring är lätt gjort genom att placera informativa bitar i Internet-kataloger. Det finns många fria artikeln katalog webbplatser på Internet. Det är en fråga om att skriva frasen "fria artikel kataloger" i en sökmotor för att hitta en lång lista med dem. Artikel marknadsförare vanligtvis väljer flera kataloger för att starta, sedan fortsätta att lägga fler artiklar samt nya katalog webbplatser. Sökord, såsom "skor" för ett skodon bolag, att de riktade konsumenterna är benägna att använda i sitt sökande efter produkter och information bör användas i varje artikel, tillsammans med länkar till webbplats eller blogg.

  • En affiliate blogg är en blogg skriven tillsammans med ett företag, och är officiellt anslutna med nämnda bolag.