Vilka är de bästa tipsen för Tillämpa Stucco?

October 22

Grundläggande tips för att tillämpa stuckatur inkluderar välja den bästa stuck för jobbet, att förstå hur mycket man ska tillämpa och då, och se till att du har en ren, jämn yta innan du börjar. Med dessa tips i åtanke, tillämpa stuckatur är något som de flesta husägare kan göra själva. Villaägare kan förvärva färdighet relativt snabbt, och det är oftast inte särskilt svårt att göra jobbet ser professionella allra första gången.

Viktigast, före applicering av stuck, är valet av stuckatur metoder en viktig fråga. Två stora variationer finns, handen sprider och sprutning. Även antingen ansökan är bra för att applicera stuckatur i en mängd olika situationer, de flesta gäller utomhus stuckatur med en handspridningsmetod. De flesta sprut stuckatur används inomhus, men det finns ingen hård regel. Besprutning gör jobbet går snabbare, men handen ansökan tillåter mer kontroll och en jämnare beläggning.

Efter att ha valt metod för applicering av stuck, är nästa steg att se till att arbetsområdet är rent. Detta kommer inte bara innefatta att ta bort smuts och skräp från ytan, utan även skalar någon färg och tapeter bort av området. Om detta inte görs på förhand kunde stuckatur börja chip och falla av i förtid.

För manuell applicering, bara sätta lite på murslev i taget. Detta tillåter användaren att sprida det jämnt utan att behöva oroa sig för att flytta för mycket av materialet runt. Håll också ett jämnt mängd tryck på stuckatur för att se till att täckningen är enhetlig.

Det första steget för att tillämpa stuckatur spray, är att se till att det blandas ordentligt. Den stuckatur kommer i pulverform och måste blandas med vatten tills den punkt att alla klumpar har tagits ut. Som besprutningen sker, måste sprutan hela tiden röra sig fram och tillbaka över området för att göra beläggningen så jämn som möjligt.

Beroende på det material till vilket den stuckatur är pålagd, kommer en del förberedande arbete också krävas. Om applicera stuckatur trä, måste arbetarna sätta en filt som täcker över träet så att stuckatur vistelser bifogas. Om tillämpa den på tegel eller betong måste arbetstagaren först borsta en konkret bindemedel på ytan.

Kom ihåg att tillämpa en repa lager stuckatur innan du applicerar sista lagret. Vänta en timme och sedan räfsa genom beläggningen till ett djup av en åttondel av en tum (3,175 mm). Vänta minst 48 timmar innan den slutliga beläggningen, och se till att dimma scratch beläggning regelbundet.

  • En person ansöker stuckatur.