Vad är Flash Games?

December 11

Flash spel är interaktiva medier som skapats för online och mobila applikationer med Adobe-ägda, Macromedia-utvecklade Flash. Ursprungligen utvecklades som en animation program, programmerare och konstnärer började använda Flash för att skapa interaktiva spel med sin egenutvecklade ActionScript-kod.

Flash spel allt från action / äventyr, rollspel, simuleringar, 2D sido scrollers och pusselspel, till 3D first-person shooters och massiva multiplayer (MMO). Det finns tiotusentals spel tillgängliga över webben, och ansökningarna är gränslös för utvecklare. Med gratis online Flash-spel och även online casino spel, spelarna har möjlighet att njuta av en uppsjö av unika titlar, många med professionella produktionsvärden; solida grafik och ljud, engagerande story och gameplay, enkla gränssnitt och hög replay värde. Många av Flash spel bygger på populära befintliga titlar också, och är lika beroendeframkallande som deras konsol, arkad, och PC motsvarigheter.

Flash spelutvecklare har också haft bra kritik och för vissa, har deras skapelser öppnat dörrar möjligheter till området för professionell spelutveckling. Många nästa generations utvecklare nu utnyttja Flash komponenter att utforma användargränssnitt, som ActionScript presterar bra och håller filstorlekar till ett minimum. Detta är speciellt användbart när man utvecklar en innehållstunga spel med högt detaljerade, fullt renderade 3D-objekt. Det är också kompatibel med många av de andra skriptspråk.

Dessa dagar, eftersom fler konsumenter spenderar mer tid på nätet och på sina mobila kringutrustning, Flash spel är lätt tillgängliga, beroendeframkallande, och billig - oftast gratis. Med många av spelen är tillgängliga för gratis nedladdningar och / eller spela direkt, hur gör många av dessa utvecklare gör några pengar från sin produkt för att täcka deras utveckling? Annonsintäkterna utgör en majoritet av ett spel s eller Flash spelets inloggningssida för. Vem har sagt videospel ruttna din hjärna?

Nya medier kräver nya marknadsföringstaktik, av vilka många har använt skapandet av Flash spel att producera effektiva virala kampanjer för produkter och tjänster från hela världen. Vissa företag även använda udda Flash spel att marknadsföra sitt varumärke på webben eller via mobilannonser, och detta är bara början på en sådan skapa innehåll och genomförande. Som nya medieutvecklare och tekniska framsteg, kommer Flash spel bara blir tillgängliga. Från casual till hardcore gamer, kommer utvecklare att fortsätta att utnyttja denna kraftfulla spel verktyg för att skapa mer expansiva och integrerade former av plattformsoberoende underhållning. Möjligheterna är oändliga beroende på lagen bakom dessa spel.