Vilka är de bästa tipsen för simning Underwater?

January 3

Simma under vatten är en utmaning för många människor som är rädda för att få vatten i näsan, eller som tycker att det irriterar ögonen. När man får kläm på det, är det dock i allmänhet mycket lättare att simma under vattnet, och mycket högre hastigheter kan uppnås genom att simma under vattnet. Simning är också en utmärkt övning för hela kroppen, och kan hjälpa till med viktminskning samt kondition. För att bemästra vattenssimning, kommer det att ta praxis, och det kommer att bli nödvändigt att få bekväm sätta ansiktet under vattnet.

En av de bästa tips för att simma under vattnet är att få bekväm simma med ansiktet i vattnet. Detta innebär att simma främst framsidan nedåt och vrida ansiktet från sida till sida för att andas. Detta kräver övning, och många människor tycker att bära en liten par glasögon hjälper dem vänja sig vid denna process. Det kommer då att bli nödvändigt att gå helt under vatten.

Öva hålla andan är ett annat sätt att öva simning under vattnet. Även utan att trycka av och försöker flytta genom vattnet, helt enkelt ta några djupa andetag och sedan doppa under vattenytan kan vara ett sätt att vänja sig hålla andan under vattnet. Sakta driva ut luften genom näsan för att förhindra att vatten från att gå in i näsan.

När man har bemästrat hålla andan under vattnet, simma under vatten är nästa logiska steg. Det är bäst att ta ett djupt andetag och sedan gå under, skjuta bort från sidan av poolen med armarna ut framför; Detta kommer att tillåta en resa största avståndet framåt. En bröstsim spark är ofta mycket effektiva för att bada snabbt under vatten, men man kan öva olika simsätt och sparkar att hitta vilka en är föredragen.

Inledningsvis är det viktigt att bara slappna av och vänja sig vid känslan av undervattenssimning. Efter man får starkare och utvecklar bättre lungkapacitet och uthållighet, timing själv, och mäta avståndet simmat, är ett sätt att spåra förbättringar. Alltid vara säker när du tränar någon typ av simning, och bo i den grunda delen eller se en livräddare är i tjänst, om nervösa. Dessutom, simning, precis som alla andra aerobisk aktivitet, gör att kroppen svettas, så se till att stanna hydrerade och att göra några enkla sträckor efter att ha lämnat poolen för att hindra musklerna från att bli tight.

  • Ett av de bästa sätten att bli bekväm simning under vattnet är att öva simning sidan nedåt.
  • Innan simma under vatten, måste man kunna hålla hennes andetag och känner sig bekväm och avslappnad i vattnet.
  • Man bör behärska hålla andan under vattnet innan du försöker simma under vattnet.
  • Goggles kan hjälpa simmare under vattnet.