Vad är Aloe Smör?

July 23

Aloe smör liknar aloe lotion, men generellt krämigare och tjockare i konsistensen. Det är en idealisk hud balsam för dem som har extremt uttorkad, torr, eller flagnande hud, eftersom den är full av fuktgivande egenskaper och ingredienser. Hud produkter som innehåller aloe vera är också mer fuktande än vanliga mjukgörande grund av de lugnande egenskaperna hos anläggningen. Andra ingredienser som finns i denna typ av organ smör kan innehålla sheasmör, kokosolja och jojobaolja.

Vanliga lotioner och krämer är utformade för att hjälpa fylla fukt och mjukhet till huden, men kan inte vara återfuktande nog för hud som är extremt grov eller torr. Kropps smör används vanligtvis på hud som kräver mer fukt än vanlig lotion kan erbjuda, eftersom smör är mycket tjockare och har en rikare konsistens. Aloe smör innehåller även aloe vera-extrakt som ingrediens, förutom lugnande oljor såsom jojobaolja.

Till skillnad från lotion, är aloe smör en mjuk fast som smälter på huden vid kontakt. Lotioner och krämer är mer flytande konsistens och inte innehåller så många oljor som body butter gör. De rika oljor som används i aloe smör och andra kropps smör ger extra fukt till huden som är nariga, vind brann, eller mycket torr. Dessutom är denna typ av smör utmärkt för eksem och andra hudåkommor som orsakar flagnande, skadad hud.

Aloe vera används i aloe lotion och smör åter hydrering och kan lugna solbränd eller irriterad hud samt. Gel eller juice innehållande aloe vera kan också läggas till vanliga kropp smör för att ge dem mer hydratiserande egenskaper. I allmänhet, desto tjockare body butter är, desto mer fuktgivande att det kommer att bli. Eftersom aloe smör är krämigare än lotion, personer som använder smöret tenderar att tillämpa det mindre ofta än de skulle lotion.

Body smör är idealisk för användning på knän, armbågar och andra områden som är benägna till torrhet och strävhet. Den kan användas dagligen och hela hela kroppen, men kan lämna en fet rester på huden som vissa skulle finna obehagligt. Butters som innehåller ingredienser såsom kokosolja eller kakaosmör kan vara fetare än andra.

Denna typ av hud balsam normalt kommer packat inne i en liten kruka eller behållare, och måste tillämpas med händerna. Det kan också förpackas inuti ett rör som många hudkrämer. Konsumenterna kan normalt hitta aloe smör på samma ställen som lotioner, krämer och andra hud hudkräm hittas.

  • Mjukgörande och andra hudprodukter som innehåller aloe smör kan vara effektiva vid behandling mycket torr hud.
  • Aloe smör kan hjälpa till att lugna solbränd eller irriterad hud.
  • Aloe smör är tjockare än vanlig aloe lotion.
  • Lämnar av aloe vera växt.
  • Aloe smör är intensivt återfuktande.