Hur gör jag för potta utbilda min Småbarn?

October 4

Det kommer en tid i varje förälders liv när han inser att han har förändrats en blöja för många. Efter oräkneliga tusentals blöjbyten och dollar, kan potträning vara en förälders bästa dröm och värsta mardröm. Varje förälder i denna situation är bombarderas av råd från vänner och familj, instruktioner från medicinska experter och en hel industri av konsumentprodukter, som leder dem att undra, "hur gör jag rumsren mitt barn?"

Först måste en förälder bedöma hennes barns beredskap. Någonstans mellan 18 och 24 månader, de flesta barn når den fysiska och kognitiva stadium då de kan börja potta tåg. Dessa åldrar är mycket optimistisk, eftersom många barn är redo närmare tre år. Vissa särskilt resistenta blöja aficionados förblir blöja bundna upp till och genom deras fjärde året.

Studier har visat att flickor i genomsnitt potta tåg tidigare än pojkar och att firstborns är svårare att potta tåg. Experterna är överens om att den förälder som i förtid försöker potta tåg kommer att drabbas av en längre träningsprocess. Följande är en potta beredskap checklista:

Eftersom de flesta experter är överens om, är timing viktigt. Först avgöra om ditt barn är redo fysiskt och känslomässigt till potta tåg. Försök inte att stressa det eftersom du flyttar, åker på semester eller starta ditt barn i förskolan. Detta slutar oftast illa, med antingen regression eller platta ut vägran att samarbeta. Barn är inte alltid hantera förändringar väl, så detta borde vara en enkel, icke-stressande händelse i deras liv.

När du är redo att sätta igång, är det dags att kryssning potträning delen av barnet avdelningen. Eftersom toaletter är utformade för stora människor, få en vadderad adapter säte eller toddler potta att göra det mer bekvämt för ditt barn. Ett steg pall hjälper till med höjden och ger dinglande fötter en plats att vila. Det finns böcker och filmer tillgängliga att sätta stämningen. Ja, böcker som Alla Poops och Once Upon a potta verkligen existerar, och de har blivit klassiker i sin egen rätt.

När du har ställt in den nya potta, ta ett par "torra" körningar - har ditt barn sitta på pottan klädd så han får en känsla för det. Demonstrera med en docka eller uppstoppade djur. Nyckeln är inget tryck! Köp ditt barn några coola underkläder med sin favorit seriefigur på dem för att få henne upphetsad om att bära underkläder.

När "P-Day" har anlänt, inrättat ett schema som betecknar hur ofta du kommer att besöka pottan med ditt barn. De flesta experter är överens om att det är bäst att gå cold turkey genom att byta till underkläder och reservera pull-ups för nattetid eller långa resor hemifrån. För pojkar, börjar med möte - han kan lära sig att missa toaletten senare.

Vissa föräldrar tycker att incitament fungerar, till exempel ett klistermärke diagram eller behandlar för framgångsrika resor till pottan. Det är viktigt att göra upplevelsen roligare och positiv. Se till att du ger massor av beröm för varje försök - lyckad eller inte.

De flesta föräldrar tycker att vistas torr hela natten kommer senare - ibland flera månader eller år efter den inledande potträning. Att begränsa vätskor efter en viss timme kan göra en skillnad för sängvätning, och pull-ups är en stöttepelare för nya potta användare.

Oavsett om det tar en dag eller flera månader, är potträning en utmaning för nästan varje förälder och barn. När du är klar med detta steg i ditt barns progression, det är relativt jämn segling tills du måste lära honom att köra en pinne skift. Då kommer du att önska att han var tillbaka i blöjor.

  • Någonstans mellan 18 och 24 månader, kommer ett litet barn att vara kognitiv nog att potta tåg.
  • Att kunna få på och av en potta stol är ett tecken på att ett litet barn är redo att potta tåg.
  • En plats kan placeras på en vanlig toalett för potträning.