Vad bör jag tänka när man köper en Salamander Grill?

February 16

När det gäller att köpa en salamander grill finns det några grundläggande faktorer att tänka på. I allmänhet är en av de viktigaste aspekterna av denna typ av inköp hur det kommer att fungera för dig i avseende på temperatur och storlek - funktionen av maskinen med andra ord. Du bör också överväga formen av en sådan grill och se till att du har utrymme för det. Detta innebär att tänka på vägg grillar samt bänkgrill. Den potentiellt höga kostnaderna för en salamander grill kan också vara en ersättning för dig.

En salamander grill är en typ av kök apparaten avsedd att tillämpas extremt hög värme till en bit mat under tillagningen. I design, ser det oftast ut som en ugn, men ofta kommer det inte att ha en dörr och det kanske inte är lika hög som en traditionell ugn. Grillen kommer typiskt endast att ha ett värmeelement, placerad på toppen av ugnen, och detta element kan vanligtvis genererar enorma mängder värme, ofta överstigande 1000 ° F (över 530 ° C). En salamander grillen används typiskt för att Top Grill eller Halstra matar snabbt och enkelt, som ofta används för grillning kött, smältande ost eller rosta bröd på smörgåsar, och även framställa creme brulee.

När du väljer salamandern grillen som kommer att vara rätt för dig, bör du vanligtvis först pröva funktionen av en maskin och hur det kommer att fungera i ditt kök. Du vill vara säker på din grill kommer att producera tillräckligt med värme för dina ändamål och att det kommer att vara tillräckligt stor för att passa den mat du vill förbereda i den. Självklart kommer dessa behov sannolikt skiljer en hel del beroende på om du är matlagning i ett hem kök eller ett professionellt restaurangkök. En salamander grill vanligtvis betygsätta tillagningstemperaturen som energi i form av brittiska termiska enheter (BTU) och en rating väl över 10.000 är inte ovanligt.

Du kommer också vill vara säker på att en salamander grill som du är intresserad av kommer att passa i ditt kök. Det finns ett antal olika stilar och storlekar av grillar, från dem som kan monteras i en vägg som en vanlig ugn för att bänkskivan modeller. Du bör överväga vilken typ av grill passar bäst i det utrymme du har och vara säker på att du kommer att kunna använda grillen på ett säkert sätt. Den typ av salamander grill du väljer kan också bero på din budget, och prisintervallet kan variera kraftigt, men bara om någon grillen är ganska dyra.