Vilka är gräsmatta luftare Sandaler?

February 13

Gräsmatta luftare sandaler är en typ av skor som används för att bryta igenom delar av packad jord i gräsmattan och även minska förekomsten av Stråtak. Snarare än att förlita sig på någon typ av gasdrivna eller elektronisk anordning, dessa mossrivare drivs av rörelse individen bär sandaler. Som den person som bär på gräsmatta luftare sandaler promenader runt gräsmattan, är gräset och jorden lätt och naturligt lossas och får lufta.

Utformningen av en gräsmatta luftare sandal är mycket enkel. Utrustad med en serie spikar på undersidan av sulan hos anordningen, är sandaler hålls i läge med en rem över vristen på varje fot. En klack vakt hjälper till att hålla hälen på plats. Spikarna är vanligen konstruerade med stål eller någon liknande metall och tenderar att vara någonstans från en till två inches i längd. För kroppen av sandalen, är det inte ovanligt att även använda en metallsula i kombination med någon typ av plast överkroppen.

I allmänhet, inte människor bära gräsmatta luftare sandaler på nakna fötter. Det brukar rekommenderas att bära ett par bekväma skor och rem sandaler över vristen av skon. Detta bidrar till att minimera bandet av sandaler från gnugga på bar hud på foten. Iklädd en sko ger också en viss grad av dämpning mellan botten av fötterna och metallkropp sandalen.

Använda gräsmatta luftare sandaler är en enkel process. Efter påtagning sandalerna, börjar individen att gå runt gräsmattan, var noga med att kliva försiktigt men bestämt på eventuella problemområden där jorden verkar vara speciellt kompakt och hämma tillväxten av gräset. De spikar stål pekas nog att bryta upp smutsen med inte mer tryck som krävs än att bara gå runt i området. I motsats till vissa yttranden, är det normalt inte nödvändigt att stampa runt på gården medan bär gräsmatta luftare sandaler. Enkelt gå runt i en stadig takt är vanligen tillräcklig för att hantera de flesta luftningsproblem.

Det finns flera fördelar med att använda gräsmatta luftare sandaler i stället för mer sofistikerad luftningsutrustning. Först, sandalerna är relativt billiga, vilket gör dem kostnadseffektiva och lätta att passa in i nästan vilken budget. Dessutom sandaler kräver ingen verklig underhåll annat än en enkel rengöring från tid till annan.

En annan fördel med gräsmatta luftare sandaler har att göra med den låga kostnaden i samband med användning. Det finns inga rörliga delar för att bryta ner och behöva bytas ut. Samtidigt finns det inget behov av någon typ av strömkälla eller bränsle för att kunna använda sandaler. Allt som krävs är lite tid och ansträngning på den del av bäraren.

En sista fördel att gräsmatta luftare sandaler har att göra med de hälsofördelar. Alltför många människor inte ägnar sig åt regelbunden motion. Eftersom rörelsen av bäraren driver sandaler, är det möjligt att njuta tjugo till trettio minuter rask promenad runt gräsmattan. Detta i själva utför två funktioner samtidigt: lufta gräsmattan och även säkerställa den enskilde bedriver en rättvis mängd ljus motion för dagen.

  • Luftning kan bidra till att minska behovet av att vertikalskära gräsmattan ofta.
  • Luftning kan hjälpa en ohälsosam gräsmatta.
  • En gräsmatta.