Hur väljer jag det bästa Over-the-Counter muskelavslappnande?

February 7

Muskelavslappnande, eller mer specifikt skelettmuskelavslappnande, interagera med det neuromuskulära systemet att minska tonen och "relax" musklerna. Vanligtvis anges för muskelspasmer eller hyper-flexion, vanliga muskelavslappnande inkluderar cyklobensaprin och metokarbamol, bland andra droger. Beroende på var du bor, kan muskelavslappnande kunna uppnås endast med ett recept. I USA, är ett recept krävs för varje muskelavslappnande, men i Kanada och Storbritannien, over-the-counter muskelavslappnande är tillgängliga.

Även om det är möjligt att få over-the-counter muskelavslappnande i USA via online-beställning, beställa medicin på nätet är inte att rekommendera, eftersom det inte bara är olagligt att få receptbelagda läkemedel utan recept, kvalitet och innehåll medicinen är okända och oreglerat från många källor. Om du bor utanför USA, over-the-counter muskelavslappnande kan erhållas på apotek. De kan också innehålla ett analgetikum för smärta.

I USA, kan muskelavslappnande erhållas genom recept som indikeras av din läkare. Alternativet till receptmuskelavslappnande är att försöka naturliga produkter som har muskelavslappnande egenskaper. Dessa innefattar rosmarin, kattmynta, verbena, och kava rot. Dessa växtbaserade produkter kan normalt hittas i butiker som specialiserat sig på vitaminer och naturläkemedel kosttillskott, men det är viktigt att notera att bara för att en produkt är "naturläkemedel" eller "naturliga" betyder inte att det inte bär risker eller läkemedelsinteraktioner. Du bör kontakta läkare, apotekare eller naturläkemedel specialist innan självdoser något supplement.

Oavsett om du tar receptbelagda eller över disk muskelavslappnande är det viktigt att förstå hur de fungerar och vad de används till. Vissa muskelavslappnande, även växtbaserade sådana, är mycket potent och kan påverka människor olika. Sömnighet, yrsel och sedering är vanliga biverkningar av muskelavslappnande och de kan störa normal aktivitet, speciellt att köra ett fordon eller användning av maskiner. Även effektiv även i små doser, se till att du vet hur läkemedlet påverkar dig innan du försöker köra. Alkohol är också känt att intensifiera effekten av muskelavslappnande.

Även muskelavslappnande är ett ganska vanligt recept för en rad olika kroniska och akuta tillstånd, om over-the-counter muskelavslappnande är inte tillgängliga där du bor, är det bäst att konsultera en läkare. I vissa fall, till exempel en ansträngd eller hyper böjd muskler, kan en icke-steroid antiinflammatorisk substans (NSAID) såsom ibuprofen tillsammans med is och värme kompresser vara lika effektivt för att lindra obehaget.

  • Muskelavslappnande kan hittas i butiker som specialiserat sig på vitaminer och naturmedel.
  • Over-the-counter muskelavslappnande.
  • Naturliga muskelavslappnande som järnört är ett alternativ till receptbelagda produkter.