Hur till Spår Artiklar och säljare på eBay

October 30

Om du vill hålla reda på eBay auktionsobjekt, inte leta längre än My eBay Alla listor. Du kommer åt alla listor genom att klicka på My eBay länken längst upp på sidan och sedan välja Alla listor från rullgardinsmenyn.

Hur till Spår Artiklar och säljare på eBay

Den här funktionen ger dig några länkar för att kolla in vad som är inne och vad som inte. Listorna sidor hjälper dig att spåra trender och hitta några fynd att återförsälja på eBay.

Använda Watch listan

Har du någonsin sett ett objekt som gjorde att du tänker, "Jag vill inte bjuda på detta eller köpa just nu, men jag skulle vilja köpa den om det är en bra affär"? Om du klickar på Lägg till Watch List länken högst upp på posten sidan kommer det att läggas till bevakningslistan. (EBay kan du övervaka 200 åt gången.)

Om du klickar på Watch List länk från My eBay Listor rutan kommer du till bevakningslistan sida, en av de mest kraftfulla funktionerna i My eBay området. Denna sida listar varje objekt med en nedräkning (tids vänster) timer, så du vet exakt när auktionen eller notering stängs. (När en auktion på bevakningslistan kommer nära slut, kan du susa in för att döda.)

Hur till Spår Artiklar och säljare på eBay

Också ett praktiskt verktyg för marknadsföring, bevakningslistan sidan kan du lagra listor postat av dina konkurrenter. Så att du kan övervaka status för objekt som liknar de du planerar att sälja senare; se om dessa poster säljer högt eller lågt kan hjälpa dig att avgöra om det är en bra tid att sälja.

Spara sökningar

Ett verktyg som kommer väl till pass för säljare samt köpare är Sparade sökningar. Du kan lista så många favorit sökningar som du vill; När du vill kontrollera en ut, bara klicka på namnet på den sökning på sidan.

Hur till Spår Artiklar och säljare på eBay

Du kan visa, ändra och ta bort sparade sökningar, eller ange att du vill ta emot e-postmeddelande när ett nytt objekt i listan. Om du vill lägga till ett objekt i listan, kör en sökning från någon sökfältet på någon eBay sidan och klicka på länken Spara sökning som visas högst upp på sidan search-resultat. Nästa gång du ladda ditt My eBay sparade sökningar sidan, kommer din nya favorit listas.

Att hålla reda på sparade sökningar är värdefullt när du letar efter specifika objekt att sälja och vill hitta dem till vrakpriser. Var noga med att dra nytta av asterisker (jokertecken) och alternativa stavningar, så att du kan fånga objekt med felstavningar i titeln. Detta är dina bästa val för låga priser.

Om du väljer att få ett e-postmeddelande när din sökning lokaliserar en ny lista, kan du begära att du får ett meddelande. Du är tillåtet att ta emot nya noterings e-post på någon eller alla dina sökningar. Klicka bara på rullgardinsmenyn och klicka på Sign Up för e-post länka från rullgardinsmenyn bredvid den sparade sökningen. eBay skickar sin robot att kolla listor varje natt, så att du får en anmälan av en ny notering nästa morgon.

Spara säljare

Ett sätt att använda sparade Säljare är att hålla en lista över personer som säljer varor som liknar ditt. Du kan kolla upp dem och se vad de säljer, när de säljer det, och för hur mycket.

Sparade Säljare är också praktiskt när dina konkurrenter säljer ett objekt som du planerar att sälja, men till ett djupt rabatterat pris. När det händer, inte erbjuder er tills de säljer ut objektet, då priset kommer sannolikt att gå tillbaka upp.

För att lägga till en säljare till dina sparade listan Sellers, klicka på Spara Denna Säljaren länk i säljarens info box (i det övre högra hörnet av objektet sida).