Vilka är fördelarna med en Wi-Fi Phone?

November 17

En Wi-Fi telefon innebär många fördelar jämfört mobiltelefoner som inte har någon tillgång till Internet och mobiltelefoner för vilka leverantör avgifter dataåtkomstavgifter för Internet-tjänst. Med ett Wi-Fi telefon, användarna kan ringa samtal och använda Internet för att få tillgång till webbplatser och ladda upp eller ladda ner filer, alla med inga avgifter för Internetanvändning. Även om dessa telefoner behöver en Wi-Fi-aktiverad hotspot är dessa hotspots blir allt vanligare, och många företag och offentliga utrymmen tillhandahålla denna tjänst. En annan fördel med Wi-Fi-telefoner är att långdistanssamtal medföra utan extra kostnad, eftersom Wi-Fi inte känner igen en långväga samtal som någon annan än ett lokalsamtal och alla samtal debiteras samma.

En Wi-Fi telefon är en mobiltelefon som har Wi-Fi-teknik implanteras i den, vilket betyder att den kan ansluta till trådlöst Internet från router enheter. Fördelarna med att använda denna teknik är olika, men alla är till nytta för användaren. Den enda person förlorar i denna relation är den telefon leverantör, som kan förlora en del vinst för det finns ingen avgift för internet.

Den grundläggande fördelen med att använda en Wi-Fi telefonen är tillgång till Internet utan dataladdningskostnader. Detta gör det möjligt för ägaren att ringa vem som helst samtidigt som de kan se och komma åt en webbplats. Samtidigt, är ägaren kunna ladda upp eller ladda ner filer i affärer eller personligt bruk, så att användaren kan göra flera saker i alla miljöer där en Wi-Fi-signal är tillgänglig.

En nackdel med en Wi-Fi telefonen är att en trådlös hotspot krävs för Internet för att arbeta. På detta sätt kan datapaketet som telefonleverantörer erbjuder verka lockande. Folien till detta är att hotspots blir allt vanligare i företag och offentliga platser, så att hitta en hotspot är sällan svårt.

En annan dold fördel för Wi-Fi-telefoner är att långdistanssamtal inte existerar. Med Wi-Fi-teknik, inte telefonen erkänna att ett samtal till en telefon i närheten och en gjord till en annan stat eller land är annorlunda. Alla samtal visas samma och, på grund av detta, tycker avgifter långväga inte tillämpas, så att användare som kallar andra länder eller regioner sannolikt kommer att spara pengar på sina telefonräkningar.

Wi-Fi telefon också görs för att undvika avhopp, vilket är termen för overaller uteslutits på grund av blockerade frekvenser eller tät användning av liknande enheter i samma område. Denna telefon, om nära en hotspot, kan få tillgång till Wi-Fi-nätverk och använder det för att överföra samtalet. Så länge som användaren är i närheten av en router, är ett samtal mycket mindre sannolikt att släppa.

  • Med en Wi-Fi-telefon, gör fjärrsamtal inte drabbas av några extra kostnader.