Vad är ett förbetalt kuvert?

April 18

Ett förbetalda kuvert är en av de bästa tidsbesparande, och ofta, pengar att spara exemplar till dem som vill distribuera brev, artiklar, dokument, eller till och med små vykort utskick. Avsändaren bestämmer helt enkelt vilka kuvert passar deras behov, betalar en bestämd ränta, och skickar fyllda kuvertet på väg. Det finns flera olika former av förbetalda kuvert. De skiljer sig i den snabba leveransen, till storleken på det objekt som behöver skickas, använde företaget att slutföra leveransen, och naturligtvis, kostnaden.

United States Postal Service har flera alternativ för dem som vill leverera ett objekt via förbetalda kuvert. För enkla utskick, finns det flera kuvert som har stämpeln redan på dem. Avsändarna kan välja vilken storlek kuvert passar deras behov. Storlekarna varierar från # 6 ¾, # 9, # 10, eller till och med ett vykort. De kan vara helt vit eller så kan de ha en tydlig fönstret så att en e-postadress på en bokstav kan ses genom den. De kostar lika mycket som en stämpel, men spara tid eftersom de kan köpas i bulk och de redan stämplat, redo att fyllas, åtgärdas, och skickas med vanlig post tjänsten.

Den United States Postal Service ger också avsändare möjlighet att köpa Prioritet Mail förbetalda kuvert. Med de prioriterade Mail kuvert, är ett schablonbelopp i förväg tillämpas. Även de kan köpas i bulk. Priority Mail förbetalda kuvert är bra för viktiga dokument som ska tas emot i rätt tid - två eller tre dagar. Dessutom har Priority Mail flera alternativ där avsändaren kan få leverans bekräftelse eller signatur bekräftelse på leverans - allt ingår i en förbetald schablonbelopp.

Så länge det är inom USA, inte destinationen inte fastställa kostnaden för ett förbetalt kuvert köps genom USA Post Office. Andra förbetalda kuvert valmöjligheter till avsändare inkluderar FedEx; dock FedEx förbetalda kuvert bäst används som en metod för att returnera ett paket eller kuvert till en uppsättning plats på grund av att kostnaden varierar från plats till plats. FedEx oftast används av företag som levererar varor och bifoga ett returkuvert med transporten. Sedan kan det företaget styra hur snabbt och till vilken kostnad materialet återlämnas till dem.

USA är inte unik i sin användning av förbetalda kuvert. Många andra länder ger också avsändare på tidsbesparande möjlighet att använda ett förbetalt kuvert. Kontakta enkelt posten för varje land att bestämma kostnaden och aktualitet leverans.

  • Förutbetalda bubbla kuvert används för att posta ömtåliga föremål.
  • Du kan köpa ett förbetalt kuvert på posten.
  • Förutbetalda envelpes köps med en stämpel som redan på dem att påskynda utskick.