Hur väljer jag det bästa Vanity facket?

March 30

Den fåfänga fack du väljer kommer mestadels att bero på stilen i rummet där du kommer att använda den och facket storlek du behöver. Den bör passa in i inredningen och utformas för att hålla de objekt du vill sätta på den. En annan faktor är att luftfuktigheten i rummet. Ett badrum fåfänga fack som kan få fuktig bör vara tillverkade av material som tål fukt. En bricka som används på ett sovrum hörna fåfänga bord eller byrå förmodligen inte kommer att behöva vara vattentätt, så det finns fler alternativ tillgängliga.

I ett badrum, kanske en fåfänga fack vara på en sminkbord, på baksidan av en toalett tank, en hylla, eller ens nära diskhon på en stor fåfänga topp. Om facket sitter är viktigt när man väljer vilken typ av facket. En som sitter nära diskhon förmodligen bör inte göras av naturliga material som kan skadas om de blir blöta. Också en metallbricka som blir våt kanske rost eller korrodera, förstör ytan och eventuellt skada fåfänga det sitter på.

En sminkkassett som används i ett badrum måste kunna motstå fukt, även om den inte sitta nära diskhon. Fuktigheten i rummet från dusch och bad kan ta en vägtull på vissa naturliga material. Ett glas facket är ett utmärkt val för en fuktig område eftersom det är lätt att torka av och kommer inte att lida skada. En träbricka, å andra sidan, kan forma eller ruttna om den blir våt.

När du väljer en fåfänga fack, är nivån av fukt i rummet viktiga men så är syftet för facket. Ett glas eller spegel facket är ett bra val för saker som flaskor parfym. De återspeglar i glaset för en ganska utseende, och den plana ytan är perfekt för flaskor. Omvänt kan en flätad bricka eller något material som är ojämn visa sig vara en utmaning om det är tänkt att hålla objekt som behöver stå upp ordentligt.

En antik fack kan vara en ganska tillägg till något rum, men bör nog användas i ett sovrum i stället för ett badrum. Risken för fuktskador, särskilt till en smink fack som är mycket gamla, är alldeles för hög. Med antikviteter eller någon yta som lätt kan skadas, kan det vara bäst att undvika tunga föremål eller något som kan fläcka om spillts, som smink eller parfym. En vacker hårborste, kam, eller till och med smycken kan se attraktiv på en antik fåfänga fack utan risk för att förstöra målgång.