Hem Nätverksmaskinvarukrav

March 27

Även inrätta ett hemnätverk är inte nödvändigtvis en dyr eller svårt projekt, behöver du några grundläggande bitar av hårdvara för att ansluta dina datorer, skrivare, spelkonsoler, och diverse prylar och gör-HICKEYS till varandra - och till Internet .

Behöva Syfte
DSL eller kabelmodem Ett DSL eller kabelmodem ansluter datorn till en hög hastighet DSL eller kabel Internet-anslutning. Även uppringda modem är fortfarande tillgängliga för långsammare uppringda Internet-anslutningar, anslutningshastigheter är alldeles för långsam för ett hemnätverk.
Fast eller trådlös router En trådbunden eller trådlös router ansluter DSL- eller kabelmodem till hemnätverket. Många DSL / kabelmodem har nu inbyggda routrar som gör att du kan ansluta ditt nätverk direkt till din Internet-anslutning.
Trådbundet eller trådlöst nätverkskort Ett trådbundet eller trådlöst nätverkskort är enheten i din dator (eller skrivare, spelkonsoler och annan nätverksutrustning) som ansluter datorn till nätverket.
Ethernet-kablar Ethernet-kablar används för att ansluta dina trådbundna nätverkskort till en router eller nätverksswitch. Även om du använder en trådlös router, behöver du minst en Ethernet-kabel för att ansluta din trådlösa router till DSL- eller kabelmodem.