Vad är Cheese Muffins?

May 22

Ost muffins är en typ av bakade varor framställda i enskilda portioner och äts till frukost, med te, som mellanmål, med middag, eller till efterrätt. Någon typ av ost är sammanbyggd med andra ingredienser för att skapa en välsmakande muffins. Osten som används i en ost muffin kan vara vilken som helst typ, men är i allmänhet cheddar, skapar en muffins med osten blandas alla hela muffin. En annan typ av ost muffin håller osten i mitten av muffin. Färskost är vanligtvis används för denna typ av fyllda muffins.

Ost muffins, liksom alla typer av muffins, görs med någon typ av mjöl. Det kan vara allrengöringsmedel mjöl, vetemjöl, eller en kombination av de två. Bakpulver eller bakpulver orsaka muffin stiga något. Mängden socker som används varierar beroende på om en söt eller salta osten muffin önskas. Ägg håller ihop ingredienserna.

Någon typ av smör, olja, gräddfil, eller förkortning används i allmänhet. De stora mängder smör eller förkorta säkerställa muffin blir fuktig. En nackdel är att det muffin är vanligtvis hög i fetthalt, men fettfri gräddfil kan ersätta smör eller olja.

Generellt ost muffins införliva cheddar, eller annan typ av hårdost, till en grundläggande, slätt muffin. Andra ingredienser som kompletterar ost kan ingå. Majs och ost muffins kan framställas med förpackade corn muffins mix, färskost, och cheddarost för att producera en intressant kombination av smaker. Bacon och ost muffins är perfekt för frukost. Parmigiano-Reggiano ger en välsmakande muffins som par bra med middag eller soppa, eller som mellanmål.

Cream cheese muffins är salta muffins som är som en cupcake, även om de inte är lika söt. Denna typ av muffins kan göras med mer socker än en välsmakande eller vanlig muffin. Färskost blandas med strösocker och placeras i mitten av muffin. En toppning kan göras genom att skära iskall smör i ett mjöl och sockerblandning, med användning av ett bakverk kutter, en gaffel, eller två knivar.

En muffin tenn är en bakplåt med enskilda kärl för muffins eller cupcakes. Storleken på muffin kan variera, men det kan hållas i en hand. Muffin facket bör smörjas med smör eller icke-stick spray innan du placerar smeten i pannan. Cupcake liners kan också användas, även om ost muffins kan ha en tendens att fastna på papperet.

  • En skål med gräddfil, som kan användas vid framställning av ost muffins.
  • Vissa ost muffins har riven cheddarost blandas hela smeten.
  • Keso och ägg är ingredienser som används för att göra ost muffins.
  • Bakpulver, en av ingredienserna i ost muffins.