Vilka är de olika typerna av Tuna Soup?

October 12

Tuna soppa kommer i en mängd olika smaker, från tonfisk smälta soppa med cheddarost till en siciliansk version, som har vitlök och zucchini. Grönsaker som broccoli, tillsätts ofta till soppan, såsom ost och tonfisk soppa med broccoli. Många av fisken soppa recept kräver konserverad tonfisk, som tonfisk smälta soppa, medan andra kräver färsk tonfisk, som färsk tonfisk soppa med syltlök. Soppa recept har även bönor, svamp och tomater och erbjuds i kolhydrat versioner.

En version av soppan med nudlar har svamp, lök och paprika sauterade i salladsolja. Den chunky tonfisk kombineras med tomatsoppa, timjan och gräddfil. Soppan tonfisk sedan tjänade över heta nudlar. Tonfisk ost soppa är snabb att göra och bara har tre ingredienser. Cheddarost soppa kombineras med konserverad tonfisk och burkar hela tomater.

Broccoli och spenat används för att smaksätta vissa soppor. Spenat och soppa tonfisk funktioner lök sauterade i olja kombinerat med hönsbuljong och strimlad spenat. Broccoli och tonfisk soppa har broccoli spjut, hackad gräslök och gräddfil. Ingredienserna kombineras med tonfisk, hackad lök och selleri salt. Ost och tonfisk soppa med broccoli tillför mjölk och strimlad amerikanska processen ost eller mild cheddarost till receptet.

Sicilian soppa tonfisk har vitlök, lök och zucchini sauterade i olivolja, kombineras sedan med tomater, hönsbuljong och torr sherry. Röda kidneybönor blandas med bit ljus tonfisk i vatten. Soppan är kryddad med torkad oregano, torkad basilika och svartpeppar.

Färsk tonfisk soppa med syltlök funktioner färska snarare än konserverad tonfisk. Det börjar med en refrito gjord av tärnad lök, tomat och kummin. Tonfisken är kokta och kokas med antingen färska eller frysta yuca bitar. Soppan värms och serveras med inlagd lök, tomatsalsa och avokado segment.

Soppa med tonfisk finns även i låg kolhydratalternativ som presenterar typisk massor av grönsaker, inklusive selleri, konserverade tomater och morötter. De kan också innehålla gröna bönor, vitlök och ärter. Blandade örter och låg salthalt grönsaksbuljong också lägga smak till low-carb soppa.

Tonfisk smälta soppa kombinerar grädde selleri soppa med vit tonfisk och cheddarost. Kimchi soppa med tonfisk har grön lök, vitlök och sesamolja. Det är kryddat med paprikapulver, hackad ingefära och fisksås. Kimchi och konserverad tonfisk lägga bulk till soppan.

  • Broccoli är en vanlig ingrediens som finns i många versioner av soppa tonfisk.
  • En låg-carb grönsaksbuljong kan användas till soppa smak tonfisk.
  • Low-carb versioner av soppa tonfisk innehåller vanligtvis selleri.
  • Cheddarost används ofta i ost tonfisk soppa.
  • Svartpeppar sätts ofta Sicillian soppa tonfisk.
  • Gräddfil är en vanlig ingrediens i soppor tonfisk.
  • Många versioner av soppa tonfisk utnyttjar konserverad tonfisk.