Liten Skriva ut med annat ord versioner

May 18

Jennifer skrev om ett problem hon hade på hennes kontor vid utskrift dokument på olika versioner av Word. Det verkar som att när hon skulle skriva ut dokumentet under Word 2000, skulle det se bra; när hon skrivs det på en annan maskin i Word 2002, det dokument skrivs ut med text om 25% mindre än den borde vara.

Det första man måste komma ihåg är att Word 2002 har förändrats dramatiskt, så det skriver kommentarer och ändringar när Spåra ändringar är aktiverat. Det gör dem genom en serie av "ballonger" som visas på den högra sidan av en utskrift. Ord justerar storleken på den tryckta texten så att sidnumreringen inte påverkas, men kommentaren och / eller redigera ballonger kan skrivas ut. På grund av denna skillnad i hanteringen hur kommentarer och / eller ändringar skrivs, skulle en utskrift av samma dokument på Word 2002 ser mindre än samma dokument skrivs ut på en tidigare version. Om detta är ditt problem, titta igenom alla sidor i utskriften, snarare än bara den första paret, ska visa om det finns faktiska kommentarer och / eller redigera ballonger utskrivna. För att stänga av detta beteende, välj Skriv ut från Arkiv-menyn, och sedan se till att Print Vilken listrutan är inställd till Dokument stället Dokument med markeringar.

Nästa, kolla in fliken Print av dialogrutan Alternativ (Verktyg | Alternativ | Skriv ut). Om Tillåt A4 / Letter Paper Ändra storlek kryssrutan är markerad, och det ursprungliga dokumentet skapades för A4-papper och nu tryckt på Letter-papper, då resultatet kan bli "krympta" output. Lösningen är att antingen formatera dokumentet för Letter-papper, eller Tillåt A4 / Letter Paper Ändra storlek kryssrutan för att stänga av.

Du kommer också vill kontrollera om Word 2002 maskinen har ställts in att använda en annan skalning på utskriften. Du kommer åt detta genom att välja Skriv ut på Arkiv-menyn och sedan undersöka Skala till pappersstorlek i listrutan. Kontrollera att inställningen är lämplig för din utskrift.

Bortom dessa förslag, skulle det vara mest något med anknytning till en mix av olika Word-versioner, olika hårdvara, olika operativsystem, olika skrivardrivrutiner typsnitt tillgänglighet och substitutions, etc. Antalet variabler att kontrollera kan vara svindlande. Ett bra ställe att börja är dock med skrivardrivrutinerna. Om olika skrivardrivrutiner används, då är det mycket troligt att produktionen kommer att se annorlunda ut, även när målet för utskriften är samma skrivare. I ett sådant fall bör du uppdatera skrivardrivrutiner på båda maskinerna, om möjligt. (Vilka skrivardrivrutiner du har möjlighet att installera kan lita på den version av Windows som du använder.) Andra frågor av WordTips har behandlat frågor som rör skrivardrivrutiner, typsnitt och inställningar för utskriftsjobb.

WordTips är din källa för kostnadseffektiv Microsoft Word utbildning. (Microsoft Word är det mest populära ordbehandlingsprogram i världen.) Detta tips (1623) gäller för Microsoft Word 2000 och 2002.