Vad är aprikos kräm?

July 1

Aprikos grädde är en mycket enkel men smakrik frukt efterrätt. Består av saftiga aprikoser, gelatin och sötningsmedel, är den fyllig efterrätt antingen haft av sig själv eller kan användas som en bas för andra dessert recept. Brownies, kakor och många andra överdådiga desserter kan göras genom matlagning med aprikos grädde.

Eftersom aprikoser är typiskt i säsong från slutet av våren till början av sommaren, är aprikos efterrätter oftast haft under sommarmånaderna. Aprikos grädde kan förberedas för bakgård grillar och andra sommarfester billigt och lätt. Utöver de aprikoser själva, andra nödvändiga ingredienser inkluderar vanligtvis gelatin, grädde och socker. En liten mängd av citronsaft kan också behövas, beroende på receptet. Vatten är också ofta krävs när matlagning med frukt.

När aprikoser är svåra att finna, kan de vara substituerade med aprikos spridning eller konserver. Vispgrädde kan också vara substituerad för den tunga grädde om så önskas. Resten av ingredienserna kan också ersättas med florsocker för att spara tid och pengar. Vissa kockar inkluderar även en liten mängd av mandel smaksatt likör eller mandel extrakt, som par bra med smak av aprikoser.

Förbereda denna frukt dessert vanligtvis innebär pureeing aprikoser, sedan blanda dem över värme med resten av ingredienserna. Blandningen kyldes sedan, blandas med den tunga grädde, och hälldes i en dessert kopp eller mögel. det kan delas upp i små portioner för enkla, snabba desserter, eller in som en stor, enda blandning för användning i andra kulinariska projekt. Behållaren är sedan lägga tillbaka i kylskåpet för att ställa, skapar en rik, smidig dessert att avnjutas under värmen på dagen.

Grädde tårta, torte och tårta recept kräver ofta användning av denna frukt grädde som skiktning barriär eller toppning. Aprikos spreadar är särskilt välsmakande kombination med choklad, vilket gör krämen ett populärt komplement till grundläggande brownie recept också. Danska cream cheese flätor kan intensivt sötad och smaksatt genom att blanda i några av grädde, också. Aprikos grädde fungerar bra som en glasyr för desserter och som en toppning för glass.

En annan typ av aprikos kräm är en aprikos smaksatt kaffe sötningsmedel. Utöver sina kulinariska användningsområden, existerar aprikos grädde också som en ansiktsbehandling nattcreme. Många andra skönhetsprodukter, såsom schampo och tvättar kroppen, kallas aprikos grädde, eller "aprikoser och grädde", liksom.

  • Aprikoser är främst en sommar frukt.
  • Grädde används för att göra aprikos grädde.