Vad är en grön dryck Pulver?

February 22

Grön dryck pulver är en vanlig term för en blandning av torkade grönsaker och gräs som är blandad med vatten eller juice för att skapa en hälsodryck. Grön drink pulver innehåller en hög koncentration av vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen. Drycken används som ersättning för portioner grönsaker i kosten och för att stödja god hälsa och kroppsfunktion. Det är normalt säljs i en stor plastbehållare tillsammans med en skopa som används för att mäta pulvret så att den kan blandas med en vätska eller blandas med olika typer av frukt.

De flesta gröna dryck pulver innehåller ingredienser såsom vetegräs, korngräs och tång, tillsammans med en mängd olika grönsaker som broccoli, spenat och grönkål. Grönt te och blågröna alger ingår ofta för sin antioxidant och probiotiska egenskaper. Den höga halten av grönsaker och gräs betyder gröna drycker anses vara en bra källa till fiber.

Grön drink pulver används för att hjälpa till att få det rekommenderade antalet vegetabiliska portioner till en diet. Beroende på potensen hos pulvret, kan det vara ekvivalent med upp till fem portioner grönsaker. De flesta hälsoorganisationer föreslå en kost som innehåller från fem till nio portioner frukt och grönsaker varje dag. Grönsaker betraktas som en integrerad del av kosten och är en viktig näringskomponent i kampen sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, cancer och diabetes.

Förespråkare av grön dryck pulver använda drycken att bibehålla hälsan och bekämpa sjukdomar. Den innehåller höga halter av cancerbekämpande antioxidanter tillsammans med matsmältningsenzymer och probiotika som stödjer immunförsvaret. Gröna drinkar införa många alkaliska baserade mineraler, såsom natrium och kalium, vilket bidrar till att minska bodyâ € s surhetsgraden. Hög aciditet anses vara en faktor i inflammationsbaserade sjukdomar såsom artrit, cancer och hjärtsjukdomar. Balansera bodyâ € s pH-nivåer med alkaliska livsmedel anses vara en hjälp för att bekämpa dessa sjukdomar.

Många påståenden har gjorts om fördelarna med gröna dryck pulver, inklusive minskad risk för stroke och hjärtinfarkt, ökad förmåga att metabolisera fett och minskad risk för cancer. Det är också allmänt krediteras med ökande energi och mental skärpa och medhjälp till viktminskning. De flesta av dessa påståenden har inte bevisats av styrande organ, men fler studier pågår för att fastställa fördelarna med gröna dryck pulver.

Drycken var först populariserades i Japan, där det kallas aojiru. Aojiru brukar tänkt att smaka foul, så många företag har försökt att skapa en trevligare smak grön dryck pulver. Mixen är ofta blandas med proteinpulver drinkar eller läggas till frukt smoothies för att mildra den obehagliga smaken.

  • Kale är en grönsak som ofta används i gröna dryck pulver.
  • Grön dryck pulver kan köpas från hälsokostbutiker.
  • Vetegräs är ofta ingår i gröna dryck pulver.