Vad är en sko Organizer?

January 21

En sko arrangör, ibland också kallad en skohylla eller en sko träd, är ett bra sätt att få dina skor upp från golvet och ur vägen. De flesta skoförvaring installeras i garderober, men du kan också placera en sko arrangör på posten sätt av ditt hem om du har en stor familj som gillar att ta av sig skorna när de går in. Det finns olika typer av skoblock för att hjälpa dig att organisera din samling.

En typ av sko arrangör är den typ som är installerad i din garderob som en del av en organisation system. Denna arrangör kan vara en platt rack eller flera nivåer rack som installeras nära botten av garderoben, för att hålla skorna från golvet, eller det kan vara en uppsättning små cubby hål för att sätta individuella par skor i. Om du installerar ett nytt garderob system eller är relativt praktiskt runt huset, är detta förmodligen den bästa typ av skohylla att installera.

En annan typ av sko arrangör är en över dörren skohylla. Dessa typer av skohyllor är oftast påsar, gjorda av vinyl, duk eller nät, med enskilda fickor att placera skorna i. Påsarna är knutna till konsoler som hänger över baksidan av garderoben eller sovrumsdörren, eller på en klädhängare i garderoben. De är bra för att spara utrymme. Dessa påsar är mycket billigt att köpa och finns på de flesta butiker i avsnittet "hem". De är ganska lätta att installera också. Skoförvaring som denna är också bra för lägenheter, där du inte vill eller inte tillåts att installera en hel garderob organiseringssystem.

En mindre sko arrangör för en post sätt eller hallen är ett annat alternativ. Dessa typer av skoförvaring är mindre, fristående rack för att placera dina skor när du kommer in från utsidan. De är oftast gjorda av metall eller trä, och kan vara relativt liten, liknande ett tidningsställ, eller större som en bokhylla. Det finns många olika mönster tillgängliga för att matcha inredningen i ditt hem.

Plast skokartonger säljs även som ett sätt att organisera dina skor. De är stapelbara och tydliga, så att du kan se par skor inuti. Detta kan vara bra för att lagra skor i en garderob eller under en säng, eller för att lagra skor som du bara bära säsongs, såsom vinterkängor eller sommarsandaler. En sko arrangör är ett bra sätt att de-röran ditt vardagsrum.

  • En typ av sko arrangör är den typ som är installerad i din garderob som en del av en organisation system.
  • Skoförvaring kan vara perfekt för att lagra säsongs stövlar.