Hur skickar jag Anonyma texter?

June 12

Du kan oftast skicka anonyma texter via e-post. För att åstadkomma detta, kommer du vanligtvis måste känna till mobiltelefon leverantör mottagaren använder liksom den e-postadress leverantören använder för att skicka meddelanden till telefoner. Då kan du skapa ett nytt e-postkonto där personen inte är bekant och använda den för att skicka ett textmeddelande till mottagarens telefon. På vissa telefoner visas meddelandet precis som ett textmeddelande, och personen får inte lätt känna igen att meddelandet kom från en e-postadress. På andra däremot, den e-postadress kan väl synligt, men mottagaren kan fortfarande ha problem med att lista ut vem som skickade det.

Det första steget i att skicka ett anonymt sms brukar lära den e-postadress mottagarens mobiltelefon leverantör använder för texter. Du måste lägga till mottagarens telefonnummer till det, och det kommer sannolikt se ut ungefär så här: [email protected] Du kan förmodligen hitta lämpligt e informationen på mobilen leverantörens webbplats eller genom att använda en sökmotor för att leta efter den.

När du har bestämt rätt e-postadress dit du vill skicka anonyma SMS, måste du skapa en ny e-postadress som du vill skicka SMS. Det finns många gratis e-tjänster som du kan använda för detta ändamål, och du kan använda nästan vilken namn du vill som en del av e-postadressen. Det är dock viktigt att se till att använda e-postadressen för anonyma texter kommer inte kränka e leverantörens villkor för tjänsten.

Med din nya e-postadress i handen, kan du fylla i processen för att skicka en anonym text. För att göra detta, du helt enkelt öppna sidan krävs för att skicka ett mail från din nya leverantör och skriv ditt SMS i meddelanderutan. Då kan du lägga till den e-postadress som innehåller mottagarens telefonnummer i "Skicka till" fältet. Du kan göra ditt budskap ser mer ut som en text om du inte fylla i "Subject" fält. När du är klar ditt meddelande, kan du bara klicka på "Skicka" för att leverera texten till mottagaren.

Det finns också några webbplatser som annonserar anonyma sms. Du kan välja att undersöka några av dessa om du inte är intresserad av att skapa en ny e-postadress för att skicka anonyma texter. Det är viktigt att hålla i minnet att lagligheten av att skicka anonyma texter beror oftast på innehållet i textmeddelandet. Lagar om sådana frågor kommer sannolikt att variera från land till land. På de flesta håll, men med hjälp av anonyma texter för att trakassera eller hota andra, lura andra att avslöja konfidentiell information, eller begår utpressning eller utpressning kommer sannolikt leda till att du att köra i bråk med lagen.

  • På vissa telefoner kommer anonyma e-postmeddelanden texter ut som ett vanligt SMS.
  • För att skicka anonyma texter, kommer avsändarna oftast måste känna till mobiltelefon leverantör mottagaren använder.
  • Mobbning och trakasserier är nackdelar med anonyma SMS.