Vad är Blöja Service?

July 20

Att vara en ny förälder innebär att du har ditt arbete att göra för dig. Midnight matning, dagliga bad och konstant blöja changings gör det nästan omöjligt att få en minuts avkoppling tid. Om du är miljömedveten och inte väljer att gå engångsblöjan vägen, kan du lägga till rengöring smutsiga blöjor till denna rutin. Lyckligtvis finns det ett alternativ. En blöja tjänsten underlättar bördan av rengörings tygblöjor genom att plocka upp ditt barns smutsiga blöjor och ersätta dem med en ren uppsättning.

En blöja tjänst är en professionell städservice. De får betalt för att göra jobbet åt dig. Istället för att gå ut och köpa otaliga tygblöjor, kan du hyra blöjor från blöjan tjänsten. Medföljer denna hyra är tvättning, hämtning och lämning tjänsten. Eftersom en blöja tjänst måste följa strikta normer som fastställts av styrelsen för hälsa, dina blöjor är mycket renare än de skulle ha blivit i tvättstugan hushållet. När en blöja tjänst rengör nedsmutsade blöjor, är vattnet ofta förändrats och de är torkade med luft så varm de är steriliserade.

När du registrerar dig för en blöja tjänst, kommer du att få en speciell lufttät korg. Detta säkerställer att lukten av smutsiga blöjor inte släpper igenom ditt hem. Vissa blöja tjänster kommer också att leverera foder för den hindrar och special deodorizers. På plocka upp dag, bara ta bort den smutsiga blöjan fyllda liner från korgen på samma sätt som du skulle ta bort en påse med skräp från dina sopor kärl. Varken du eller blöjan tjänsten skötare måste röra smutsiga blöjor.

Vissa blöja tjänster begära att du sköljer smutsiga blöjor innan du placerar dem i lufttäta hindrar. När du ringer för att intervjua en potentiell blöja tjänst, vara säker på att detta är en av de frågor du ställer. Andra frågor att ställa inkludera rengöringsmetoder, typ av blöjor, vilken tid på dygnet kan förväntas blöjan tjänsten skötare och, naturligtvis, kostnaden.

Många upptagna föräldrar väljer att ha sin blöja tjänst kommit på en daglig basis. Även om detta är att föredra framför många, men det behöver inte vara regeln. Du kan också välja att blöjan tjänsten komma varannan dag eller bara en eller två gånger per vecka. Tänk på att om blöjan tjänsten kommer mindre ofta, måste du beställa fler blöjor så att du inte tar slut.

Att vara en ny förälder kan vara en överväldigande upplevelse. Anställa en blöja tjänst för att hantera rengöring av bebisens unmentionables ger dig mer tid för de saker som verkligen betyder något.

  • Många upptagna föräldrar väljer att ha sin blöja tjänst kommer regelbundet.
  • En blöja tjänst är en professionell trasa blöja städning.
  • Blöjor kan hyras från en blöja tjänst.