Vad bör jag tänka när man köper Corsages och Boutonnieres?

May 17

När du köper blommor, det finns alltid några saker som måste hållas i åtanke i syfte för att göra den perfekta intryck. Olika faktorer måste beaktas om blommorna är en del av en bukett än om blomningarna är för bröstbuketter och boutonnieres. Det finns flera viktiga saker att tänka på när du köper bröstbuketter och boutonnieres.

De flesta skulle hålla med om att den viktigaste faktorn att tänka på innan du köper bröstbuketter eller boutonnieres är det tillfälle där blommorna kommer att bäras. Bröllop kommer att behöva en annan blomma urval än danser, och båda typer av blommor skulle vara olämpligt för en begravning. Till exempel skulle röda rosor ser vacker i en corsage wristlet eller dans boutonniere, men du kanske vill gå med vita rosor för en begravning eller annan sorgligt tillfälle.

Generellt är bröstbuketter och boutonnieres skapats för att matcha en persona € s klädsel. Vid en dans ett par blommor ska matcha, eller åtminstone de inte bör kollidera. Även om blommorna på dans corsages och boutonnieres brukar matcha kläder poster, behöver de inte vara samma färg. En flicka kan välja att bära en svart klänning, och hennes datum en svartvit smoking. I så fall skulle alla färg blommor vara lämplig.

Efter typ av tillfälle och kläder som bärs båda ansåg, är det viktigt att tänka på bäraren innan du beställer några corsages eller boutonnieres. Huruvida tillfället är en dans, bröllop eller begravning bäraren bör övervägas. Ofta en persona € s favorit blomma kan införlivas i pjäsen.

Nästa, överväga stil. Corsages finns i två huvudsakliga stilar: en MUDD och ett stift på version. Båda versionerna är lämpliga för de flesta tillfällen; men om en kvinna bär en axelbandslös klänning, en mudd kommer alltid att vara bättre än ett stift på corsage. Stilen i en boutonniere är lättare än en corsage. Den levereras endast i en grundläggande stil, och det passar nästan alla sina bärare.

Den sista sak att tänka på när man köper bröstbuketter och boutonnieres är att titta. Detta är den bästa tiden att välja mellan silke och färska blommor, band eller ingen band och Babya € s andedräkt eller ingen Babya € s andetag. Du kan också välja att begrunda när du vill ha en enda blomma eller flera blommor. Tänk vad du vill att det ska se ut och gå därifrån. Så länge corsage matchar kvinnans klädsel eller kläder, och boutonniere matchar mana € s slips allt kommer att gå perfekt.

  • Vita rosor symboliserar renhet.
  • Den typ av corsage och blommor som används beror på tillfälle, eftersom de atmosfärer på ett bröllop och begravning är mycket olika.
  • Rosor är ett populärt Corsage val för balen.
  • Färgerna i tux och klänningen kan påverka det bästa valet när man köper bröstbuketter och boutonnieres.