Vad är Coconut Frosting?

January 14

Coconut glasyr är en typ av krämig isbildning populär i dekoration av tårtor, muffins och andra sötsaker. Typiskt snöiga vita och flecked med bitar av strimlad eller flagade kokos, denna isbildning oftast ganska rik på smak och ofta väldigt söt. Kokos glasyr kan låna någon typ av isbildning projektet en antydan av tropisk smak och lyxig smak, men på grund av allergier och personliga preferenser, kanske inte alltid träffa universellt godkännande.

Det finns hundratals recept på kokos glasyr, alla med betoning på olika ingredienser. För en mycket grundläggande version, kombinera 16 gram (450 gram) av pulveriserad eller confectionerâ € s socker med fyra uns (115 gram) av mjukt smör. När de kombineras, tillsätt mjölk med sked tills blandningen har nått en glasyr liknande konsistens. Vanilj eller kokos arom kan också läggas, innan gungade i åtta uns (230 gram) sötad fling kokos eller färsk strimlad kokosnöt.

Andra recept för kokos glasyr är mer exotiska, lägga rom arom, ananasjuice, eller förbättra kokos smak genom att lägga kokosgrädde. För en riktigt rik version, tillsätt ca 4 uns (115 gram) av färskost och ersätta mjölk med grädde. Denna ultra tjock recept kan piskas till en fluffig konsistens och sprider helt enkelt.

Även traditionellt, är kokosnöt glasera en molnliknande konfekt som är kvar vitt, kan det också vara färgade för en retro eller kitschy utseende. På 1960-talet, var kokos-frostat kakor ofta färgad rosa eller grönt för en pop av fantastisk färg. Tiki-temafester eller andra retro händelser kan vara en stor chans att bryta ut karamellfärg och erbjuder gästerna en nästan chockerande frostat behandla.

En annan användning för kokos glasyr finns i tyska chokladkaka. I denna variant, är kokosnöt smälts med smör, socker, ägg, majsstärkelse, och pekannötter. Den resulterande blandningen kokas i flera minuter och förvandlar en toasty, geggig kola färg. Coconut glasyr för tyska chokladtårtor typiskt spooned på toppen av kakan och ibland placeras mellan skikten, medan sidorna och kanterna är ofta frostigt med choklad.

Innan beslut fattas att behandla någon till en himmelsk behandla frostat med kokos, vara säker på att kontrollera om den avsedda mottagaren har allergier eller en motvilja mot kokos. Många människor som lider av nötallergi har även en tillhörande allergisk reaktion mot kokos, medan andra helt enkelt inte gillar den krämiga och nötig smak. Coconut glasyr gör en underbar kontrast till frukt- eller grönsaksbaserade kakor, såsom ananas muffins eller morotskaka, som läcker krämig konsistens och rik smak fint kan balansera de rena, ljusa smaker.

  • Riven kokos.
  • Coconut glasyr kan funktionen ananasjuice.