Hur väljer jag det bästa fön för Black Hair?

November 25

Svart hår kan se starka, men i verkligheten, är grovt hår ganska känsliga för brott. Blow döende och värme styling kan orsaka betydande skador, och att välja rätt fön för svart hår är viktigt för styling och hår hälsa. Det finns otaliga slag torkar på marknaden, och många har funktioner som är till nytta för att bibehålla hälsan hos en mängd olika hår texturer. Den bästa torken får tillräckligt varm för att torka håret men inte så hett som att bränna och försvaga trådarna. Keramiska och turmalin torkar använder joniska och infraröd teknik är bäst och ger torrt, rakt hår utan brott.

Etniskt hår tenderar att vara sköra och kan gå sönder lätt om den inte hanteras varsamt. Den bästa fön torkar jämnt samtidigt låsa fukt i trådarna. Efter det har torkat, bör håret vara glänsande och mjuk. Om håret är sprött, är det en indikation inställningen torken är för varmt och värmen är att beröva håret av fukt.

När du köper en fön för svart hår, överväga dina användningsvanor. Om du planerar att använda den ofta, leta efter en kvalitet keramik eller turmalin hårtork. Det finns billiga keramiska hårtork, men värmeelementet får inte tål frekvent användning. Leta efter en torktumlare som har grundläggande funktioner men har fortfarande ett värmeelement som är fukt vänlig. Var noga med att kontrollera vendorâ € s återvändandepolitik samt Manufacturera € s garanti.

Det finns online-återförsäljare som säljer keramik och turmalin slag torktumlare, och du kanske vill läsa konsument recensioner på dessa platser. Texturen av svart hår kan variera från tätt lindad till rakt, och du kommer att behöva hitta den bästa tork att rymma strukturen på ditt hår. I allmänhet gäller att ju snävare curl, är mer mottagliga håret mot brott från värme styling. För att behålla ditt hår hälsa, bör värme styling verktyg inte användas dagligen.

Före uppfinningen av keramik och tourmaline styling verktyg, frisörer använde torktumlare med de högsta värmeinställningar för att torka svart hår. Den extrema värmen skadat ofta håret. Keramiska torkar är en favorit eftersom värmeinställningar kan få tillräckligt varm för att torka, men kommer inte att bränna. Om en Flatiron eller locktång kommer att användas, bör en värmeskyddsprodukt appliceras på håret att bibehålla fukt.

Leta efter en fön som som innehåller styling bilagor som diffusorer, kammar, och koncentratorer. En tork kamtillbehöret kan användas för att torka samt räta ut håret. Beroende på strukturen på ditt hår, kan det finnas något behov av ytterligare värme för att uppnå en silkeslen, rakt hår stil.

  • Den bästa torktumlare för svart hår kommer att få tillräckligt varmt för att torka håret men inte så hett som att bränna och försvaga trådarna.
  • Etniskt hår tenderar att vara sköra och kan gå sönder lätt om den inte hanteras varsamt.
  • Tillsammans med lätta hårtork, kan professionella frisörer också föredrar joniska hårtork.