Hur väljer jag det bästa akne Soap?

September 11

När du väljer den bästa akne tvål, är det viktigt att hitta en produkt som hjälper till att läka finnar och blemmor och minska förekomsten av nya finnar utan att orsaka att huden blir torr, röd eller irriterad. De som har möjlighet att rådgöra med en hudläkare bör göra detta. Under denna typ av samråd, kan en hudläkare korrekt bedöma sin hudåkomma och rekommendera en bra acne tvål. I detta fall kan man ordineras en acne tvål. De som får ansikts regelbundet kan be sina estetiker för rekommendationer för den bästa typ av akne tvål för deras hud.

De som inte regelbundet se en hudterapeut eller som inte har möjlighet att se en hudläkare kan börja en process av trial and error för att hitta den bästa akne tvål. Första sökandet efter en tvål som tar upp alla av ens hud frågor, inte bara akne. En person som har mycket torr hud, till exempel, ska söka efter en akne tvål som är framtagen för personer med denna typ av hud. En person med känslig hud, å andra sidan, ska söka efter en akne tvål som inte kommer att irritera huden och kanske har certifierats som allergivänliga.

Vid provning akne tvålar, är det viktigt att ge varje produkt en försöksperiod rättvist. Bara en dag eller två för att använda en produkt är osannolikt att ge goda resultat. Vid provning av en ny produkt, ge produkten två till fyra veckor och sedan ompröva. Överväga att ta före och efter bilder för jämförelse. Om däremot börjar en produkt för att irritera huden eller förvärra akne, ska du omedelbart sluta och byta till en annan produkt.

I vissa fall kommer folk tycka att det bästa akne tvål för deras hud är en del av en hud behandlingssystem. Ett sådant system kan innefatta toner, sammandragande, serum och fuktighetskräm förutom tvål. Precis som med andra typer av produkter, bör dessa system ges en försöksperiod på två till fyra veckor.

Vissa människor kommer att vilja välja tvålar som kan göra mer än behandla akne. Det finns akne tvålar som också är avsedda att jämna ut hudtonen och lysa sin hudfärg. Det finns också akne tvålar avsedda att hjälpa till att bekämpa tecken på åldrande. Dessa typer av tvålar vanligen formulerade för människor som upplever akne efter 30 års ålder.

  • En hudläkare eller hudterapeut kan hjälpa en person att välja en akne tvål.
  • En hudläkare kan hjälpa rekommendera den bästa tvålen för dem med akne.
  • Rätt akne tvål kan bidra till att minska skador och förhindra nya.
  • Tvål som är kombinerad med en fuktkräm är bäst för akne.
  • Acne tvål.
  • Att hitta den bästa akne tvål kan ta lite trial and error.