Använda eBay att hitta Outdoor Supplies på Cheap

March 18

Att få in i rytmen sommaren händer är en enkel match på eBay. Du kan alltid hitta bra fynd på pool leveranser, utemöbler och (speciellt på vintern) terrassvärmare. Priser - även inklusive fraktkostnader - kan till och med slå de bästa erbjudandena på din lokala rabatt butik.

Hålla dina gröna fingrar glad

Du behöver inte längre att hitta en speciell plantskola för att hitta sällsynta och unika växter. Bara läsa din landskaps bok och kör en sökning på eBay för de växter du vill ha. Du kan hitta nästan alla exotiska växter som du önskar. Här är en lay mark:

  • Trädgårdsodlare från Pacific Northwest säljer frön och lägenheter av sina omhuldade lavendel och örter.
  • En plantskola i Indiana, rosemeadownursery, specialiserat på miniatyr rosor, och säljer dem vid dussin för våren.
  • Säljare från Hawaii säljer sticklingar och frön från dessa läckra Hawaiian växter.

Det finns regler för plantskolor som fartyget till olika stater. Vissa stater kräver bare rot sjöfart. Säljaren tar bort all smuts från växtrötter och fartyg anläggningen i en fuktig behållare. Kalifornien, Washington, Oregon, Nevada, Utah och Arizona har särskilda växtregler. Mer information finns på hjälpsidan eBay.

Eller klicka Site Map i navigeringsfältet. På platskartan, leta efter är min Objekt tillåtet på eBay? Och klicka på den.

Simbassäng utrustning

Ja, har eBay sin andel av 6-fots uppblåsbara alligatorer, vatten vingar, undervattens motionärer och swimming-pool basket uppsättningar. Men eBay är också ett utmärkt ställe att spara pengar på pool utrustning och delar.

Alla som någon gång använt en mekanisk pool svep vet att de är ganska temperaments objekt, och du måste arbeta med dem från tid till annan. Det finns säljare på eBay som säljer helt nya reservdelar till dessa pool monster på en stora besparingar från din lokala poolbutik.

Pool utrustning av alla slag, inklusive provningsutrustning och förnödenheter, kan hittas på lägre än rabatterade priser.

Ringa alla sporter

En av de bättre aspekterna av att delta i en sport är att köpa alla grejer du behöver för att utföra sporten ser ditt bästa. Du kan naturligtvis hitta enskilda säljare som ägnas åt alla dina idrotts behov, men eBay har också kompletta butiker ägnas åt sport, liksom. eBay täcker allt du behöver, vare sig du är en deltagare eller bara ett fan. Du kommer inte hitta bättre fynd någonstans.

Du kan leta efter allt från campingutrustning, till paintball leveranser, och till och med curling. (Ja, curling.)

Du kanske vill hyra (eller köpa) en timeshare för din semester. Om du vill öva ditt spel, kanske du vill böcker och filmer eller få övnings nät och greener för ditt hem eller kontor. Se hur ett tema sätts ihop? Du kanske också vill golf memorabilia (a Tiger Woods 1996 Rookie-kort, PSA 10, är ​​värt $ 37.000), autografer, kanske till och med ett par biljetter till Ryder Cup eller Masters.

Du kan bli förvånad över att upptäcka att biljardbord bland föremål till salu på eBay! ZBilliards har sålt fullstora biljardbord på eBay för ett par år. Proprieter fick ursprungligen intresserade av att använda eBay i hans företag när han såg sin mors samlarobjekt affärs tur från ganska bra till en ganska stor Moneymaker med lite hjälp från eBay.

Adam Ginsberg är mannen bakom zBilliards. Han kontrakte direkt med utländska fabriker för att producera tabellerna enligt hans egna höga specifikationer (prat om branding!). Han importerar tabellerna direkt och håller dem i sin Los Angeles lagret.

Tabeller säljer på eBay för otroligt låga priser, och en snabb blick på betyg för återkopplingen visar att Ginsberg har gott om nöjda kunder. Många av de återkopplingar speglar också kommentarer av de installatörer som borden köpte från Ginsberg var hälften (eller till och med en tredjedel) den lokala inköpspriset.