Vilka är Knyt Gardiner?

October 20

Knyt gardiner är enkla panelgardiner som hänger från en stång eller dekorativ stolpe med hjälp av öglor eller flikar som finns högst upp i panelerna. Den enkla konstruktionen av Knyt gardiner gör att de kan användas i ett antal olika rum mönster med lika verkan. Som med många fönster behandlingar, dessa gardiner kommer i både fodrade och skira versioner.

Medan den grundläggande designen för Knyt gardiner är okomplicerad, är det möjligt att accentuera panelerna med små ingrepp. Till exempel kan dekorativa knappar sys vid den punkt där fliken möter själva panelen, vilket ger en illusion av fliken som knäppt mot panelen. Andra element kan användas på ett liknande sätt, effektivt binda gardinerna i det allmänna rummet design. De förbättringar kan ge panelerna med en mer avslappnad look eller få dem att verka lite mer formellt, beroende på utseende önskas för utrymmet.

Även badrummet kan ges ett nytt utseende med hjälp av gardiner med fliken toppar. Genom att köra en andra stång tvärs området dusch, är det möjligt att använda sig av fliken toppaneler för att skapa en anpassad duschdraperi. Detta tillvägagångssätt gör det enkelt att hänga en dusch liner på insidan staven och därmed förhindra de yttre panelerna från att bli blöt. Kortare Knyt paneler kan användas på alla fönster som ingår i utformningen av badrummet.

Det är möjligt att använda fliken toppar för praktiska ändamål i nästan alla rum i hemmet. Fodrad Knyt gardiner kan vara ett idealiskt val för rum där sekretess önskas, såsom ett sovrum. Sheer Knyt gardiner är utmärkta alternativ för matsalar, kök eller hålor där skjutbara glasdörrar finns längs ena väggen. Isolerade Knyt gardiner kan hjälpa till att sänka värme och kyla räkningar, eftersom de på ett effektivt sätt kommer att blockera värme eller kyla från att tränga in från utsidan.

Tillsammans med inköps fliken toppar på många hem butiker, är det också möjligt att göra Knyt gardiner med mycket liten ansträngning. Allt som verkligen behövs är enkla gardin paneler som inte har veck eller rynkor av något slag, och materialet för att göra flikarna. När flikarna eller slingor tillskuret, kan de fästas vid lika punkter längs upp på panelen. Det är möjligt att återvinna äldre gardin paneler genom att lägga flikar, eller för att skapa nya gardiner använder folie eller bultar av tyg köpas på en tygaffär.