Vad är en Flowboard?

October 25

Den flowboard är en sportslig anordning av ganska nyligen årgång. I konstruktion är flowboard liknar en skateboard, men är tänkt för rekreation som kombinerar element av flera olika sporter. Utvecklad i början 1990a € s, har konsten att flowboarding fått en hel del popularitet, särskilt bland tonåringar och preteen barn.

Flowboards är konfigurerade för att dra nytta av samma kompetens som finns i skateboard, snowboard och surfing. Huvudsektionen för styrelsen är däck eller övre delen. Detta område är mycket lik den skateboard, men något överdimensionerad. Att ge stöd till däck finns två uppsättningar av lastbilar på undersidan. Varje lastbil är utrustad med en uppsättning av sju små hjul som är inbyggda i en båge konstruktion. Denna unika konfiguration hjulet är det som ger flowboard några av känslan av den något krökta snowboarden vid användning. Samtidigt, formen på däck härmar den av en surfbräda samt bär en likhet med skateboard.

På grund av utformningen av de två lastbilar av hjul, kan det flowboard tillåta användaren att engagera sig i en rad olika rörelser under drift av anordningen. Genom att göra små förändringar i fördelningen av kroppsvikten på tavlan, är det möjligt att rulla fram och tillbaka med hjälp av häl och tå åtgärder, samt göra mycket skarpa kurvor genom att luta åt ena eller det andra. När går utför, är flowboard också lättare att kontrollera när det gäller hastighet, helt enkelt genom att flytta vikten från hjulen som rör sig till dem som inte är det.

Finns i tre olika storlekar, är en flowboard ett perfekt sätt att njuta av sport, även när de bor i staden. En flowboard kan användas på en trottoar, liksom i lekplatser i stadsparken. Som sporten blir mer populärt, är tävlingar som äger rum runt om i landet med större regelbundenhet. För modeller av flowboards närvarande på marknaden, kolla med en lokal sportaffär.

  • Preteens njuta ofta flowboarding.