Vad är en Hickory Tree?

November 23

En hickory träd är en typ av lövträd som tillhör valnöt familjen och vetenskapligt klassificeras enligt släktet Carya, en antik grekiska ord som betyder "mutter." Den hickory träd har stora, platta blad och producerar frön lagras inuti muttrarna som växer på den. Det är känt för sina ätbara nötter och dess starka trä gör den till ett utmärkt byggmaterial. Cirka 15 arter finns för närvarande i Nordamerika, medan ca 04:56 arter finns i östra Asien.

Hickory träd kan leva 100 år eller längre och växa till höjder på 100 fot (30.48 M). Långa rötter förankra dem i marken och hålla dem stående även i hårda vindar eller stormar. De flesta arter av hickory har blad som vänder ljust gul i höst, och alla arter förlorar sina blad på vintern. Nya blad växer på våren och små, kronblad-avdrag blommor visas. Gul-grön färg, blommorna lita på vinden för att pollinera dem.

Nötterna är populär för sin smak och både ekorrar och människor kämpar för att samla in dem. De som inte äts eller skördas kan växa och så småningom dela öppna att avslöja fröna inuti. När fröna faller till marken, kan en ny hickory träd växer.

Olika typer av hickory träd har vuxit i popularitet under åren. Pecannöt träd är en typ av hickory också känd för de ätbara pecannötter som växer på den. Den Shagbark hickory träd är känd för sin ovanliga barken. Det verkar väldigt lurvig och hänger i tjocka remsor längs stammen. Det ger en väldigt söt smak typ av mutter, den största muttern något i hickory trädet familjen.

Växt entusiaster kan normalt identifiera hickory trädet med sina blad. Bortsett från att växa stort och platt, de brukar är grupperade i grupper om tre till fem och hela spannet av dessa grupper är över 1 fot (0,304 m) lång. Full odlade träd är också extremt lång och på hösten har de nötter som växer på dem eller ligger runt basen av trädet.

Varje hickory träd har en något annorlunda typ av nöt, men de har samma grundläggande funktioner. Muttrarna börjar rund och grön, men med tiden de stelna till en tjock, brun yttre skal. En söm löper runt mitten där de två halvorna är förbundna. När öppnade, en mestadels rund, kommer vit eller brun frö ut. Den inre frö eller mutter, är ungefär lika stor som en gumball.

  • Pecannöt träd är en variation av hickory som är väl känt för de ätbara nötter som växer på den.