Vilka är de bästa tipsen för Beach Tanning?

March 16

De bästa tipsen för strandgarv kan inkludera garv under topp soltimmar, applicera olja innan en session, och placera kroppen i sanden direkt i linje med solens strålar. Det kan också vara en god idé att kontrollera UV-index i förväg. Chanser att garv normalt större när UV-index för dagen är sex eller högre. Exfoliating huden innan solning kan kasta av döda hudceller, vilket är fördelaktigt eftersom det kan lämna huden med en slät yta för att bygga ett mer attraktivt utseende solbränna.

I de flesta områden, rusningstid för solen är mellan middagstid och 02:00 Under denna tidsram, är solen som högst på himlen. Beach garvning är normalt mest framgångsrika under dessa timmar, men det är fortfarande möjligt att sola när som helst under dagen. Om en person står upp med solen bakom sig, skulle han lätt kunna se var hans skugga faller på sanden. Liggande på det område där skuggan faller bör sätta den personen i den idealiska platsen för att absorbera solens strålar.

Tillämpningen av garv olja eller lotion innan garvning är att hjälpa värmen huden snabbt. Detta kan göra det möjligt för solbränna för att bilda snabbare än om en person inte använder någon typ av fuktighetskräm. De flesta garv oljor rekommenderas för personer som redan har en bra bas solbränna på plats. Använda garv oljor eller garvaccelerator lotion på rättvisa, ogarvad hud kan leda till svåra brännskador.

När en person har just börjat arbeta på en solbränna, bör strand garv begränsas till inte längre än 10 eller 15 minuter ungefär tre gånger i veckan. Det kan också vara en god idé att hoppa över ett par dagar mellan sessioner så att huden kan väl bygga upp tolerans mot strålarna. Efter en bas solbränna har bildats, kan det vara säkert att arbeta upp till 20 eller 25 minuter av stranden garv åt gången. Gradvis uppbyggnad av solexponering bör resultera i en person att kunna sola på 35 till 45 minuter åt gången utan att bränna. När väl den önskade hudfärg har uppnåtts, bör garv begränsas till två gånger i veckan för att behålla färgen.

Det är viktigt att komma ihåg att solens strålar är typiskt mycket mer intensiv på stranden. Av denna anledning bör strand garv vara en gradvis process. Solbränna från garv på stranden är en möjlighet för praktiskt taget alla, även personer som redan har mörk hud. Många människor som vill sola på stranden tror att bära solskyddsmedel kommer att hålla dem från att få en solbränna, men det är inte alltid sant. Om en solkräm har en SPF-nivå av inte högre än 15, är garvning sannolikt fortfarande möjligt.

  • Solskyddsmedel kan bidra till att förhindra en solbränna medan garvning.
  • Den bästa tiden för garvning är vanligtvis mellan middagstid och 02:00
  • Efter att bygga upp solexponering, bör en person kunna sola i 35 till 45 minuter utan att bränna.
  • Varje tid spendgarv ökar risken för att bli solbränd.
  • Tanning bör göras under topp soltimmar.
  • I de tidiga stadierna av en solbränna, bör sessioner inte pågå mer än 10 eller 15 minuter.