Hantera din eBay Business med My eBay sida

December 25

När du registrerar dig på eBay, det första verktyget eBay ger dig är din My eBay sidan. Varje gång du loggar in på webbplatsen, kommer den här sidan att dyka upp på din skärm med en cheery hälsning, följt av din nuvarande återkoppling. My eBay sidan är det perfekta verktyget för att köra ett litet eBay företag. Det är inte längre en steg-för-steg-lista på vad du bjuder på och sälja; det är en ut-och-ut schweizisk armékniv av eBay-verktyg.

Gå till My eBay sidan genom att klicka på My eBay knappen i eBay navigeringslänkar, som visas överst på varje eBay sidan. Du kommer att se att om du för muspekaren över ett av de fem val, visas en rullgardinsmeny. Du kan gå direkt till de viktigaste sidorna genom att klicka på navigeringsfältet. Men om du vet att du vill gå till en av de specialiserade områden, kan du musen över och klicka på enskilda länkar.

När du kommer till din My eBay sida, ser du en sammanfattning av den verksamhet som du har pågående på webbplatsen. Varje kommentar har en länk så att du kan undersöka utvecklingen av varje transaktion.

De flesta min eBay områdena är uppdelade i flera områden (Sammanfattning, Köpa, listor, Sälj, och resolution Center), som du kan besöka genom att klicka på länkar i My eBay Views området till vänster på sidan. Den översta länken på varje My eBay området ger dig en sammanfattning av verksamheten i det området. Länkarna nedan toppstången tar dig till specifika uppgifter, utan att du bläddrar igenom en lång sida.

Även om du prenumererar på eBays Selling chef senare (efter att du får dina fötter våt), kanske du vill kontrollera tillbaka till den här sidan från gång till gång. Du ser kommer informationen här kommer du inte att se någon annanstans, till exempel Totala visningar.

Hantera din eBay Business med My eBay sida

Längst ner på min eBay Views är ett annat område med genvägar till tjänster och svar du kan behöva när du gör affärer på eBay. Du ser även en ruta som visar de ikoner som eBay använder på My eBay sidorna.

Hantera din eBay Business med My eBay sida

På vänster sida av varje Views är en mini-sized toto ombord, vilket ger dig en ögonblicksbild av din ekonomiska affärer. I Köpa området, visar den antalet objekt som du bjuder på och dollarn mängden alla dina vinnande bud. I Selling området, ser du antalet objekt och dollarn belopp budet.

Hantera din eBay Business med My eBay sida

My eBay sida har även andra praktiska verktyg:

  • Alla Buying: All köpa är platsen att hålla reda på dina bud, dina vinster, objekt du tittar, och alla objekt som du inte vinna.
  • Alla Selling: På din Selling sida kan du spåra objekt som du för närvarande har på auktion och objekt som du har sålt.
  • Alla listor: Om du vill hålla reda på objekt (säg att du har ställt in en julklapp lista) och har ett intresse i ett par kategorier, se längre än My eBay Alla listor.

På toppen av alla dina My eBay sidor är flikar som länkar till några av de viktigaste delarna av din eBay-konto:

  • Aktivitet: Om du klickar på fliken Aktivitets leder till My eBay informationen diskuterats tidigare.
  • Meddelanden: Fliken Meddelanden är där du ansluter till eBay e-postsystem. Den här fliken är ett underbart verktyg som ger dig din egen e-post nav för eBay verksamhet.
  • Konto: Mus över fliken konto för att se rullgardinsmenyn. Genom att klicka på enskilda länkar på denna flik kommer du till de olika segmenten i ditt konto. Detta avsnitt är sprängfyllda av viktiga info för dig att veta. Fliken Huvud konto kan du vet hur mycket du är skyldig eBay och hur mycket de kommer att debitera ditt kreditkort den månaden. Detta är ett snabbt sätt att kontrollera dina senaste faktura, betalningar och krediter, samt ditt konto; alla länkar finns i ett område.

    Hantera din eBay Business med My eBay sida