Vad är Heartleaf Philodendron?

July 20

Den Heartleaf Philodendron, en klättrande växt som växer snabbt, är en uppskattad krukväxt för sina vackra bladverk och utan problem krav. De hjärtformade blad leder till det ibland kallas den älskling anläggningen. Den Heartleaf Philodendron gör väl i en ampel inomhus eller på en uteplats, med indirekt ljus, men det tål också dåliga ljusförhållanden.

Känd vetenskapligt som Philodendron scandens, kan den Heartleaf Philodendron växer upp mot himlen och ner från en hängande korg, så länge det har något att fästa sig på, till exempel en stolpe. Anläggningen använder antenn rötter att haka på trädstammar i sin urskog livsmiljö. Indigenous till Västindien och Mexiko växer Heartleaf philodendron lushly och snabbt. Planterade i en kruka inomhus eller på en veranda, kan det växa så mycket som 24 inches (60,96 cm) per år. En stam av en Heartleaf philodendron som växer under ideala förhållanden kan uppnå en längd av 30 fot (9.14 meter).

Den Heartleaf Philodendron är känd av ett antal olika namn, bland sammet Philodendron, velour Philodendron, hjärt Philodendron, Philodendron Brasil och Philodendron Brasilien. Omogna blad har ett brons gjuten, medan mogna bladen är en glänsande grön och kan växa till en bredd av 3 inches (7,62 cm) och en längd av 4 inches (10,16 cm). Det finns två andra typer av philodendron som är kända som älskling anläggningen, Philodendron scandens micans och Philodendron scandens oxycardium. Den förra kännetecknas av löv, vars botten sidor är lila, och den senare är ungefär som Heartleaf Philodendron men mindre. Mer än 200 typer av philodendron existerar och är relaterade till älskling anläggningen.

Skötsel av Philodendron växter doesnâ € t kräver mycket annat än lämpligt ljus och vattning. Anläggningen bör tillåtas att torka ut innan de får en grundlig vattning. Den krukväxter Philodendron gör väl i vanlig krukväxtjord med en tillämpning av en utspädd balanserad gödning varannan vecka under varmt väder. De trivs i livsmiljöer som liknar där de växer i det vilda, med hög luftfuktighet och massor av organiskt material. Kallt väder och en hård frost dödar en philodendron, och anläggningen kommer att förgås om de lämnas utanför i områden med kalla vintrar. Enstaka beskärning av stjälkarna kommer hålla det ser fullt och hindra den från att bli scraggly. Sticklingar rota lätt i jord, och de kommer också att lägga ut rötter om de lämnas att sitta i en behållare med vatten.