Stoppa Hundar från repor öronen

November 3

Har du någonsin märkt när du kliar öronen, eller någon annan kroppsdel ​​för den delen? Du repa förmodligen när du har en klåda, vilket är det mest förnuftiga skäl för att skrapa i första hand. Hundar är på samma sätt med klåda och sprätta-om det kliar, de repar den. Men alltför stora repor, som med människor, är inte så bra för hundar heller. Om din hund kliar sina öron för mycket, här är vad du kan göra.

Om örat irritation är en enkel fråga om en repa eller en sårskorpa, sedan ditt jobb är ganska lätt. Allt du behöver göra i så fall är kallare irriterad sektionen så att hunden inte har mer lust att repa. Detta kan göras på ett par olika sätt. Först kan du gnida några utspädd ättika runt irriterad delen av öronen, och om irritationen är ringa nog, kommer att lyckas med lugnande ont och påskynda dess helande. Du kan också prova olika hund krämer från djuraffären för att minska irritation på örat. Om irritationen är för stor för over-the-counter rättsmedel, men du vill ta din hund till veterinären. Dessutom, om hundens öron är extremt trasig på grund av dess oupphörliga repa, kommer du vill ta det till läkare innan du försöker något botemedel.

Stoppa din hund från repor öronen och behandla irritation är både enkla och när du gör dem, kommer du och din hund vara så tacksam!