Vad är Door Hanger Marketing?

December 30

Dörr hängare marknadsföring är processen för att skapa speciella flygblad som kommer att hänga från dörrknoppar och distribuera dessa flygblad hela stadsdelar. De dörr hängare, eftersom dessa flygblad är kända, kommer ofta annonsera nya företag i området, specialerbjudanden som erbjuds av ett lokalt företag, eller helt enkelt kontaktinformation för ett företag. En dörr hängare marknadsföringskampanj har olika fördelar och nackdelar, och företaget en sådan kampanj bör övervägas noggrant både i fråga om effektivitet och genomförande; Det är viktigt att komma ihåg att det kan kosta ett företag pengar för att anställa någon som kommer att distribuera flygblad, som något kan förnekar de potentiella fördelarna.

En betydande fördel med en dörrhängare marknadsföringskampanj är förmågan att hålla dörren byglar ur skräppost och framför konsumenten. Många personer som får annonser med posten omedelbart slänga dem utan att tänka dem alls; dörr hängare marknadsföring flygblad är mer benägna att locka en husägare uppmärksamhet, och han eller hon sannolikt kommer att åtminstone läsa annonsen. Det rekommenderas ofta att en annonsör göra mer än en dörr hängare marknadsföringskampanj för att säkerställa att kunden ser firma mer än en gång, men övermätt med sina annonser kan bli en olägenhet för villaägare.

En av de största nackdelarna till dörr hängare marknadsföringskampanj är sannolikheten att dörr hängare antingen blåser bort i vinden eller skadas vid exponering för elementen innan flygblad ses med hemvist. Företagare försöker ofta att undvika detta problem genom att skriva ut flygblad på höggradig papper eller kartong, och genom att köpa specialdesignade dörr hängare som är tänkta att stanna på dörrhandtaget, även i hård vind. Detta kommer att förhindra kullen - en annan bieffekt som kan reflektera dåligt på verksamheten - och det kommer att förhindra överskott avfall i utgifterna, eftersom varje flygblad som inte når en kund är pengar förlorade.

En annan nackdel med dörr hängare marknadsföringskampanj är allmänhetens uppfattning. Många människor kommer att njuta av att ta emot erbjudanden om gratis eller rabatterade varor, medan andra kan hitta en dörr hängare för att vara en klibbig olägenhet. Om kunden reagerar som sådan, kommer de sannolikt att associera den aktuella verksamheten med negativa känslor, minskar sannolikheten att kunden kommer att besöka annonsörens verksamhet. Verksamheten bör vara noga med att erbjuda värdefulla tjänster, rabatter, eller fria reklamartiklar för att säkerställa husägare inte börja tänka på verksamheten i ett negativt ljus.