Arbeta Droid Bionic Touchscreen

October 6

Pekskärmen på Droid Bionic fungerar i kombination med en eller två av dina fingrar. Du kan välja vilka fingrar att använda, eller om att vara modig och prova att använda spetsen på näsan, men röra pekskärmen du måste. Välj mellan flera tekniker:

  • Touch: I denna enkla operation, röra dig på skärmen. Generellt du € re att vidröra ett föremål, såsom en programikon eller en kontroll, såsom en manick som du använder för att glida något runt. Du kan också se termen pressen eller kran.
  • Dubbeltryck: Peka på skärmen på samma plats två gånger. En dubbel-kran kan användas för att zooma in på en bild eller en karta, men det kan också zooma ut. På grund av den dubbel tapa € s dubbla natur, är det bättre att använda nypa eller sprida verksamheten istället.
  • Lång-tryck: Tryck och håll en del av skärmen. Vissa operationer på Droid Bionic, som att flytta en ikon på hemskärmen, börja med den långa pressen.
  • Svep: När du sveper, du börjar med fingret på ett ställe och sedan dra den till en annan plats. Vanligtvis är en känga uppåt, nedåt, åt vänster eller höger, som rör sig visas materialet i den riktning du dra fingret. En känga kan vara snabb eller långsam. Itâ € s också kallas en snärt.
  • Nyp: En nypa innebär två fingrar, som börjar ut separeras och sedan förs samman. Den nypa används för att zooma ut på en bild eller en karta.
  • Spread: I motsatsen till en nypa, börjar du med fingrarna tillsammans och sedan sprida dem. Spridningen används för att zooma in.
  • Rotera: Använd två fingrar för att vrida runt en central punkt på pekskärmen, vilket har effekten att rotera ett objekt på skärmen. Om du har problem med denna operation, låtsas att du € re att vrida ratten på en säker.

Du kan inte använda pekskärmen med handskar.