Bygga en Workbench

December 22

Vare sig du letar efter en arbetsplats som du kan använda för att bygga den motorn, eller om du är mer intresserad av skrot bokning, till ett steg sak som du kan göra att det verkligen är ditt utrymme är att göra din egen arbetsbänk. Att bygga en arbetsbänk är inte så svårt så länge du följer dessa riktningar.

  1. Tänk på dina behov. När man bygger en arbetsbänk av dina egna, är det allra första som du kommer att behöva göra sitta ner och tänka på dina behov. Stanna upp och fundera på vad du planerar att använda arbetsbänken för, och göra anteckningar som du gör detta. Till exempel, kommer ni att faktiskt använda den som en trä arbetsområde, kanske det blir en plattform för en del datorarbete, eller något annat du kan tänka dig.
  2. Skapa en design. Oavsett vad du vill använda arbetsbänken för, måste du komma med en design som hjälper dig att genomföra det till fullo. Du behöver verkligen inte vara en grafiker för att skapa en design som fungerar för dig, men det hjälper att dra ut vad du vill. Detta ger dig en visuell representation som du kan använda för att som en blå print för era ansträngningar att bygga upp. Som du drar ut din plan, glöm inte att ta med de allmänna dimensioner. Detta gör att du kan veta hur mycket material som du behöver, och ger dig möjlighet att skapa en budget för projektet.
  3. Få de material du behöver. Ta din blått tryck på din favorit hem förbättring butik, och börja prata med en av försäljning medarbetare och du kommer att få några bra hjälp på att få det material du behöver. Till exempel, om du vill göra din arbetsbänk av trä, kan denna kontorist berätta vilka typer av skog som de har i lager, och vilka som kommer att vara bäst för just dina behov. Dessutom kan ofta "förskuma" materialen till de grova dimensioner som du behöver, lämnar detaljarbetet till dig hemma dessa butiker.
  4. Börja bygga. Ta det material du har fått, och det plan som du gjort hemma. När det kommer du att kunna börja bygga din arbetsbänk. Ta din tid som du gör detta arbete, och inte rusa projektet. Kom bara ihåg att ett misstag potentiellt kan vara en som kostar dig en massa pengar som du verkligen inte vill spendera. En enkel tumregel är att mäta två gånger, och skär en gång. Endast göra dina nedskärningar (om du gör något) när du är helt säker på var du vill klippa.
  5. Sand, finish och färg. När du har allt monterat, du fortfarande inte klar. I princip vad du behöver göra nu är att sanden de exponerade ytorna (liksom alla lådor som du har gjort också). Detta kommer att möjliggöra en jämn yta att arbeta med. Paint, eller prime och försegla träslöjd som du önskar. När du är klar allt du behöver göra är att rensa upp eventuella kvar detritus, installera arbetsbänken i din arbetsplats, och lagra de återstående poster som behövs.

Tänk på att dessa instruktioner är målmedvetet allmänt så att du kan anpassa den slutliga produkten så mycket du kan. Allt du egentligen behöver göra är att använda din fantasi, och du kommer helt enkelt att älska det slutliga resultatet. Bäst av allt, är det slutliga resultatet som du kommer att kunna säga är riktigt ditt eget.