Hur väljer jag det bästa Home Steamer?

October 8

För att välja rätt hem ångaren för ditt hushåll, tar hänsyn till typen av yta som den ska användas på, även att se till att det kommer med en tillräckligt stor vattentank för att slutföra jobbet. System med återanvändbara filter bör också måste beaktas, liksom förmågan att desinficera ångbåten utan starka kemikalier. Ytterligare bilagor som en pensel, förlängningshandtag och koncentrator munstycke är andra bra funktioner som du kanske vill leta efter i ett hem ångbåt.

Betrakta ett hem ångbåt system som är kompatibelt med olika ytor i hemmet. Vissa tillverkare säljer system som är avsedda för trägolv, uteplats, glas och andra ytor. Det är oftast bäst att välja ett hem ångbåt system som gör att du kan styra mängden output ånga, så att du kan använda en låg utgång för ömtåliga linne eller en högre ångutsläpp för envis smuts.

Bestäm om du behöver en stor ångbåt eller en mindre, ekonomiskt system. Ett hem ångbåt avsedd för ett mindre utrymme har vanligtvis en liten vattentank, medan system för större områden har normalt en tillmötesgående vattenfack. Om du har stora områden som behöver rengöring, så ska du välja en modell som är fast med en stor vattenfack. Mer kompakta modeller är vanligtvis billigare, men kommer oftast fungera alldeles utmärkt; du kommer bara att fylla på dem oftare.

Den återanvändbarhet av filtren kommer också att behöva tas med i beräkningen. Vissa märken kräver att du regelbundet köpa filter, vilket är en funktion som kan bli dyrt. Vissa människor har inget emot denna kostnad, och föredrar den enkla helt enkelt göra sig av det gamla filtret och installera en ny. Andra föredrar besparingar att kunna tvätta hemma ångaren filtret med tvål och vatten, då återanvända den.

Hem ångkokare är livskraftiga rengöring apparater som säkert kan används i närheten av barn och äldre. De flesta system vanligtvis inte skapar eller hysa luftföroreningar, vilket gör dem särskilt fördelaktigt för allergiker. Det är oftast en bra idé att välja ett hem ångbåt system som kan ta itu med uppgifter utan tredjeparts rengöringsmedel, vilket kan vara en potentiell krav för system. Enbart den fuktiga värmen skall vara tillräckligt kraftfull för att desinficera, ren och deodorize.

Andra delar som borstar, förlängningshandtag och en koncentrator munstycke kan hjälpa till att effektivisera reningsprocessen och rengör större mässar. En borste kanske kan ta bort caked på föroreningar, med en förlängning kvarstad kunna rengöra hörn. Koncentrator munstycken kan fokusera ångan på en enda punkt, säkert rengöring och deodorizing ytor.