Vad ska jag förvänta mig av homeopati behandling?

January 31

Bruket att homeopati är mycket anpassad och baseras på en individualâ € s hälsa, kroppstyp, och fysiska, mentala och känslomässiga symtom. När du besöker en homeopatisk specialist, bör patienter förväntar långa möten så att en fullständig personlig sjukdomshistoria och nuvarande symptom kan ges. Denna information gör det professionellt att skräddarsy homeopati behandling, eller rättare, homeopatisk behandling, till individen. Två personer som får vård med hjälp av homeopatiska metoder är mycket sannolikt att få två olika behandlingar.

Många människor söker efter naturlig behandling av tillstånd och sjukdomar, eller förebygga dem, vända sig till homeopati. Homeopati används för att upprätthålla wellness och används ofta för att behandla allergier, kroniskt trötthetssyndrom, matsmältningsproblem, och huvudvärk. Även känd som komplement, alternativ, eller naturmedicin, använder homeopati naturläkemedel som är anpassade till den enskilde att främja läkning.

Homeopatisk behandling försöker främja kroppens förmåga att läka sig själv genom att ge mycket små doser av mycket utspädda ämnen. Enligt principerna om homeopati, kommer den största effekten av medicinering från den lägsta dosen, så ämnena späds och skakas kraftigt mellan varje spädning. Denna process eventuellt sänder lite energi eller information från den ursprungliga substansen till den slutliga utspädda produkten. Även om inga molekyler av den helande ämnet kan finnas kvar, homeopatiska leverantörer tror ämnet har lämnat sitt avtryck och att resterande botemedlet främjar intern läkning. Patienter som får homeopatisk behandling bör förvänta de rättsmedel tillverkade av naturliga ämnen, såsom växter, mineraler, eller djur.

Patienter som söker homeopatisk behandling bör vara medveten om vissa krav. Homeopatiska medel bör uppfylla juridiska krav på styrka, renhet, och förpackning. Remedy etiketter måste ange minst den medicinskt problem som skall behandlas, ingredienserna, utspädningen, och säkerhetsanvisningar. Dessutom ett botemedel som gör anspråk på att behandla allvarliga sjukdomar som cancer måste ges på recept. Behandlingar för mindre villkor, såsom huvudvärk eller en kall, inte kräver recept.

Forskning om homeopatiska behandlingar har visat att mycket utspädda lösningar är i allmänhet säkra och det är osannolikt att orsaka biverkningar om de administreras av en utbildad läkare. Medan vissa flytande homeopatiska medel kan innehålla alkohol, som Food and Drug Administration möjliggör i större mängder än i konventionella läkemedel bör patienter inte upplever negativa biverkningar från alkoholnivåer. Patienter kan uppleva en tillfällig försämring av symtomen efter att ha fått en homeopatisk behandling, eller homeopatiska försämringen, men klinisk forskning om denna reaktion är knapp. Även dessa åtgärder inte tenderar att störa konventionella läkemedel, ska patienten kontakta läkare innan du använder homeopatiska behandlingar.

  • Homeopatisk behandling kan användas för att behandla allergier.
  • Individer som lider med huvudvärk kan söka homeopatiska behandlingsalternativ.
  • Patienterna ska först rådgöra med en legitimerad läkare innan du söker homeopati behandling.