Vilka är de olika typerna av Gel Nail Supplies?

October 26

De olika typerna av gel spik leveranser är gelen akryl själva produkten, en ultraviolett (UV) lampa för att härda den tillämpade gelen ordentligt, en ansökan borste för gelen akryl, flytande spik primer och de nödvändiga manikyr tillbehör för beredning spik. Före applicering artificiella gel naglar behöver manikyr typiskt att prima naglarna genom att lämna in dem till jämna former och exfolierande eventuellt överskott nagelband huden.

Tvål och vatten är oftast används för att rengöra både kundens och teknikern händer i början av den här tjänsten. Processen att ansöka gel naglar liknar den traditionella akryl naglar. Gelen akryl Produkten är helt enkelt olika i kemisk sammansättning och endast härdar korrekt under en UV-ljuskälla.

Grundläggande förberedande spik leveranser omfattar i allmänhet en nagelfil, nagelband pinne, nagelband grädde och spik bassängen för blötläggning nagelbanden. Innan applicering av flytande primer för konstgjorda gel naglar, behöver toppen av varje naturliga nageln att putsas med nagelfil för att ta bort olja från ytan. Primer är en viktig del av en uppsättning gel spik leveranser eftersom det tillåter gelen föreningen att korrekt följa spiken ytan utan att lyfta. Felaktigt tillämpade gel naglar som lyfter från den naturliga nageln bär ofta risken för svampinfektion. Överskott nagelband huden också oftast mjuknat, exfolierad och återfuktad för renaste övergripande utseendet på de färdiga naglarna.

En professionell gel spik kit innehåller flytande primer, gel förening, en uppsättning av akryl tips och lim för att hålla tipsen stadigt på plats. Många primers och geler kommer med borstar är knutna till deras skruv-top lock på ett liknande sätt som nagellack flaskor. Erfarna nageltekniker kan välja att lägga till en separat ansökan borste för att deras gel spik leveranser eftersom dessa borstar tenderar att vara av högre kvalitet. Andra nödvändiga gel spik leveranser omfattar en specialiserad rengöringsmedel för avlägsnande av all primer och gel från penslar, liksom UV-lampan särskilt utformade för att snabbt bota gel naglar.

UV-lampan som behövs för att bota gel naglar slutför vanligtvis processen i ungefär tre minuter per ansökan. Vissa nageltekniker föredrar att borsta på en tunt lager gel och sedan har deras klient håller hennes hand under lampan för endast en minut i taget. Rutinemanikyr ofta hålla en uppsättning reserv UV glödlampor med sina gel spik leveranser utifall man brinner ut under en gel spik tjänst.

  • En kvinna med gel naglar.
  • Nail primer hjälper polish obligation till naglarna så att manikyr håller längre.
  • En nagelband pinne är en grundläggande spik tillförsel som används för att försiktigt trycka tillbaka nagelbanden.
  • En UV gel naglar kit bör innehålla nagelfilar.
  • Innan ansökan gel naglar, bör naglarna rengöras med en nagel borste.
  • Gel naglar härdning under UV-ljus.